Když se řekne reality show Big Brother, kdo ze soutěžícících se Vám vybaví? Většině pravděpodobně dračice Lena, která se zamilovala do dalšího z výrazných účastníků soutěžě, Filipa Trojovského. Hlavním lákadlem pro diváky byl právě vztah této dvojice. Filip se k Leně stavěl spíše vlažně, ona vztah prožívala naopak velmi emotivně. Vztah Leny a Filipa vysílání soutěže nepřežil.

Po skončení reality show našla Lena útočiště u výherce Shreka, nějakou dobu spolu žili, ale ani tento vztah jí nevydržel.

Dnes už je ale vše jinak a z kontroverzní účastnice se stala půvabná a spořádaná maminka, která se usadila v Brně, a do Prahy jezdí jen výjimečně. Většinu času věnuje výchově dcery a je spokojená.

Sice s otcem svého dítěte nežije, ale rozhodně ničeho nelituje a stále čeká na toho pravého. "S otcem dcery nežije už dlouho a navíc už dávno ví, co chce, jen na toho pravého narazit by bylo fajn,“ řekl eXtra.cz její kamarád ze soutěže Milan Pešek.

S několika kolegy ze soutěže se však stýká dodnes a je velmi ráda, že je pojí tolikaleté přátelství. Pravidelně se vídá právě s Milanem, kterému nikdo neřekl jinak než Mikeš, a jeho rodinou. Také s bývalým partnerem a vítězem Davidem Šínem, který si nechal říkat Shrek, ji stále pojí přátelský vztah.

"Soutěž asi každému z nás něco dala a něco vzala. Já jsem ráda za to, že jsem poznala lidi, se kterými se přátelím dlouhých patnáct let a pravidelně několikrát do roka se navštěvujeme," prozradila Lena Záhorská pro ŽivotvČesku.cz. Sama dnes vzpomíná na účast v reality show s úsměvem.

Její slova potvrdil Milan Pešek, který s ní strávil i dovolenou. „Hrozně jsme si to užili. Byli jsme v Pasohlávkách. Vlastně se jednou za půl roku scházíme. Kdyby Lena ještě našla super chlapa, bylo by to skvělé. Ne že by o ně měla nouzi, ale kdyby zkrátka narazila na nějakého pohodáře,“ řekl webu Extra.cz.