Vada na kráse

V roce 1996 se venezuelskému páru narodila holčička. Prospívala na jedničku, byla zdravá a usměvavá. Jen ten obří nos, který jí hyzdil obličej, byl jako pěst na oko. V pěti letech se celá rodina přestěhovala na Floridu, kde je kult krásy na vrcholu a Lele začalo peklo. Její vrstevníci nebyli schopní pochopit, že nos si nevybíráme, ale je nám dán. Byla obětí posměchu a šikany. Nepodařilo se jí navázat upřímné přátelství, natož vztah. Byla jiná, příliš ošklivá.

Je to v hlavě

Všechny překážky se dají překonat, stačí dostatek nadhledu a humoru. Ten Lele nechybí. Vnitřní boj s nosem, který zakrýval její pravé já, prohrála a nakonec skončila v ordinaci plastického chirurga. Dnes má "rypáček" ukázkový a platí za prvotřídní krásku, ale svým osobitým způsobem sebeprezentace na sociálních sítích sbírá fanoušky po tisících. Na kanálu Youtube má přes 14 milionů sledujících a na stále oblíbenějším Instagramu neuvěřitelných 35!

Jedno eso za druhým

Téměř denně si utahuje z ideálů krásy, vysmívá se těm, kteří jdou slepě za trendy, pózuje se svým roztomilým psíkem a vytváří vtipné srovnání své rodiny. Než skončila platforma Vine, stala se historicky první uživatelkou, která překročila miliardovou smyčku. Jejího vlivu si všímají i producenti a hvězdy, které potřebují svou kariéru znovu nakopnout. Pravidelně se objevuje v hudebních klipech, má svou vlastní řadu šperků, napsala knihu plnou historek ze střední školy, zahrála si v seriálu Scream, předváděla pro návrhářské duo Dolce a Gabbana a stala se velvyslankyní společnosti CoverGirl.

I když úspěch ve svých 23 letech sype z rukávu, zakládá si na tom, aby zůstala stále stejná. Spontánní a povznesená nad hnidopichy. A svým příkladem dává naději mnoha mladým dívkám, že není potřeba se hroutit, všechno jde napravit nebo alespoň poupravit. Důležité ale je vždy zůstat sama sebou!