#clanek|3522173|3522167#

Paul Walker svou filmovou kariéru započal v roce 1986 rolí v hororové komedii Příšera z šatníku. Průlomová role přišla v roce 2001, kdy získal jednu z hlavních rolí ve filmu Roba Cohena Rychle a zběsile. Šlo o kasovní trhák, který se dočkal mnoha pokračování. Paul zemřel v době, kdy se natáčelo Rychle a zběsile 7.

Čtyřicetiletý herec po sobě zanechal jedinou dceru. Meadow bylo v době úmrtí otce 15 let. Dívka žila už tři roky u svého otce v Los Angeles, kam se přestěhovala z Havaje. Důvodem bylo nezřízené pití její matky, Rebecca Soteros žila s Walkerem od roku 1998 do roku 2004. Po smrti Paula se o Meadow starala babička Cheryl Walker.

Dnes je Meadow Walker osmnáctiletá dívka, která doufá, že kromě podoby se svým otcem, zdědila také jeho dobré srdce. Paul byl známý svými štědrými příspěvky nejrůznějším charitativním organizacím. Meadow tedy ve jménu otce založila už v sedmnácti letech nadaci, která financuje výzkum mořské biologie. Právě v této oblasti se totiž její otec aktivně angažoval.

Líbí se vám Kafe.cz? Čtete rádi naše články? Přidejte se k nám i na Facebooku!