Vysvobození nebo prokletí?

Dnes téměř čtyřicetiletý Channing Tatum, který pravidelně obsazuje přední příčky nejvíce sexy mužů planety, nemusí bojovat o každou korunu a kariéra nevisí na vlásku, ale začátky byly krušné. Narodil se do obyčejné rodiny v Alabamě a cestu ke slávě neměl předem ušlapanou. Práce dělníka nebo podomního prodejce ho nebavila, a tak využil svého "půvabu", plných rtů a laního pohledu a rozeslal své fotografie modelingovým agenturám. Než si jeho potenciálu všimli, živil se tělem.

I když na tuto dobu není pyšný, své zkušenosti dokázal zúročit hned dvakrát ve filmu Bez kalhot a Bez kalhot XXL. Nešlo o trháky, ale dívek a žen, které si chtěly užít hercův pohybový talent na velkém plátně se vším všudy, bylo dost!

Dobře osedlaný hřebec

Na amerického herce se už roky stojí fronty. Krátce na to, co začala Channingova hvězda stoupat, se při natáčení filmu Let´s Dance seznámil s půvabnou Jennou Dewan. Z jejího tance byl jako u vytržení. O dva roky později následovaly zásnuby na Havaji a v roce 2009 opulentní svatba v kalifornském Malibu. V roce 2013 se narodila dcerka a šance na ulovení prvotřídního krasavce se snižovaly. Na svou ženu i dceru pěl chválu, kudy chodil a zdálo se, že o co víc se vzorný manžel a táta odváže před kamerou, o to poslušnější je "v civilu".

I pod jedním z nejstabilnějších párů Hollywoodu se ale rozhoupala židle a pár oznámil rozchod. Už to vypadalo, že se jako jedni z mála obejdou bez historek o nevěrách s chůvami a hvězdných vrtoších a vyhnou se boji o pohádkové jmění. Bohužel se Channing Tatum nechal nachytat s Jessie J a oheň byl na střeše. Je mladá, půvabná a nápadně podobná hercově bývalé ženě. To se těžko rozdýchává.

Ze života hvězdy

Peripetie ve škole přikládal dyslexii a dětskému kolektivu se stranil. Na Channingovu historku se však učitelé dívají jinak. Byl to anděl s ďáblem v těle, kterému nebyla žádná rošťárna cizí. Kdyby věnoval učení více času, možná by neměl takové problémy.

První skutečnou práci, která vedla přímo ke slávě, získal v područí Rickyho Martina. Svůj taneční um předvedl v jeho klipu "She bangs". Zkasíroval 400 dolarů a byl spokojený.

Kdo nebyl v Hollywoodu obětí smrtelného hoaxu, ten jako by ani neexistoval. Channing "zemřel" během dovolené v horách ve Švýcarsku. Twitter šířil nepravdy o jeho smrti několik hodin a fanynky šílely.