Jsem blondýna a dělám v bulváru. Denně klopýtám na jehlách do redakce, abych se smečkou dalších krvelačných šmejdů vymyslela novou boudu na naše celebrity. Dnes pár slov nejen o rodinných trablech slavného kuchaře.

Ano, šéfe! Risk, který vyšel!

Když se pořad Ano, šéfe! loni v březnu poprvé vysílal, málokdo mohl vědět, že si získá tak ohromnou sledovanost. Jistě, jedná se o licenční pořad k úspěšnému britskému Kitchen Nightmares, kde v restauracích řádí slavný kuchař Gordon Ramsay. Pokud by ale Prima pro Ano, šéfe! nenašla toho pravého protagonistu, šel by pořad do kopru! K velkému diváckému úspěchu samozřejmě přispěl i fakt, že v českých restauracích je opravdu hodně co zlepšovat, ale to nic nemění na faktu, že ten, kdo vybral a přesvědčil k účinkování Zdeňka Pohlreicha, si může gratulovat.

Zdeněk Pohlreich: Končí? Ale kdeže!

Už po skončení první řady vznikly dohady, kdy a jak bude pořad pokračovat. Pohlreich se totiž vyjádřil, že ho natáčení vyčerpává, že se horko těžko stíhá věnovat svým podnikům a že nechce točit dál. Prima ho ale přesvědčila (samozřejmě i přitlačila na honoráři) a druhá, stejně úspěšná řada byla na světě. Teď už běží třetí, z Ano, šéfe! je jeden z nejoblíbenějších pořadů v našich televizích vůbec a ze Zdeňka Pohlreicha je mediální hvězda. Vedení televize mu proto dalo další kšefty – uvádí pořad Jak chutná úspěch, mihl se v seriálu Přešlapy a chystá se nová soutěž ve vaření, kde by měl být opět hlavním protagonistou. Sláva ale má i svou stinnou stránku – odhalené soukromí…

Televizní sláva, polní tráva

Před více než měsícem Pohlreicha fotografové načapali na výletě v Itálii, jak platí pokutu za špatné parkování. V jeho autě seděla dáma, ale nebyla to paní Pohlreichová. Teď vyšlo najevo, že slavný kuchař nebydlí s rodinou a že pouze doma navštěvuje svého jedenáctiletého syna. Může za ale rozpad jeho rodiny sláva? Ano, i ne! Pohlreich zjevně patří k mužům, kteří rádi laškují s opačným pohlavím. Navíc je přesně v tom věku, kdy muži chytají, jak se říká, druhou mízu, a tak by možná k manželské krizi došlo tak jako tak. Na druhou stranu sláva zvýší atraktivitu každému, takže o hvězdu Pohlreicha je určitě větší zájem mezi ženami, než když byl „jen“ kuchař. Kdyby navíc nebyl slavný, možná by se žádná milostná avantýra neprovalila… Kdo ví! Každopádně, pan Pohlreich by si měl všechno dobře rozmyslet. Každá televizní sláva jednou skončí, ale rozpadlá rodina se dává dohromady jen velmi těžko! A jaký je váš názor?