Právě z vytáhlého kluka se souměrným obličejem a odzbrojujícím úsměvem se stal dělník na stavbě, který je na svou profesi náležitě hrdý. Jeho tělo prošlo také proměnou. Díky oblibě v bojových sportech je i přes svůj věk, který již začíná číslicí pět, stále fit a nenajdete na něm ani gram tuku. Za to má na svém těle spoustu tetování, z nichž poslední zobrazuje svářeče. Svůj Instagram "krmí" fotkami ze stavby, selfíčkami z tělocvičny nebo záběry jídel.

Na filmování však nezanevřel, portál Imdb zobrazuje 40 položek, v nichž dvoumetrový svalovec hrál. Naposledy jsme ho mohli vidět v roce 2019 v roli Shopea ve filmu Rodiče na tahu. Model, herec a kickboxer je však známý především díky roli Codyho a poté i rolí v seriálu Kickboxer, v němž nahradil Jeana-Clauda Van Damma.

Kdyby nepřišlo obvinění od jeho první manželky, závislé na drogách, že ji fyzicky týrá, jeho kariéra by rostla raketovou rychlostí a mohl se postavit vedle legendy jako Chuck Norris nebo Jackie Chan. I díky tomuto obvinění musel ze seriálu Krok za krokem na chvíli odejít a až v roce 2002 se plně od obvinění očistil. (Zdroj: www.imdb.com). Zažil si ale veřejné ponižování, kdy jeho vztah a psychický stav komentovaly noviny po celé Americe. Musel si projít tříletou podmínkou, veřejnými pracemi a dodnes se stará o čtyři děti, které byly jeho bývalé manželce nakonec odebrány.