„Mám teď období, kdy se trochu rodinného života děsím. Bydlíme spolu (s hercem Štěpánem Benonim – pozn. red.), máme psa. Tak budu ještě honem cestovat. Bohužel sama. Štěpán musí být v angažmá na Kladně a cestování moc rád nemá. Naštěstí mi rozumí. Mám toulavé geny po mamince a začínají se projevovat. Jednou koncem listopadu jsme takhle s kamarádkou nad kafem přemýšlely, co budeme dělat. Měla jsem peníze a chuť někam jet. Tou dobou mě napadlo jen moře nebo New York. Tak jsme se sebraly a jely nakupovat vánoční dárky. Devět dnů, co jsme brázdily Manhattan, bylo úplně super..." rozpovídala se KRISTÝNA LEICHTOVÁ (25).

Pamatujete se ještě, co jste komu koupila?
Hrozně blbostí, kufr měl nadváhu a já o tašku víc než cestou tam. Osmiletému bráchovi, který ještě věří na Ježíška, jsem koupila boty airwalkerky. Pořád je nosí, i když jsou mu malé. Pamatuju se, že když jsem byla dítě, tak dárky z ciziny pro mě byly něco extra. Měla jsem mikinu s potiskem americké vlajky, která byla k neutahání. Pořád se ještě v naší rodině dědí, protože mi ji přivezl strejda z Ameriky.

Vy máte těch sourozenců na rozdávání…
No mám, pět. A všichni jsou nevlastní, jak od táty, tak od mámy. Je to takové složité, jestli někdo bude jednou dělat náš rodokmen, tak se zblázní. Do dvanácti jsem byla jedináček a pak najednou nastal sourozenecký boom.
.
Ivuška v Comebacku má vlastně Sašu s Lexou taky za sourozence.
Neřekla bych, Ivuška by je za sourozence nebrala, jsou spíš kamarádi. Jinak by se o ně víc starala a byla by vstřícnější. Zvlášť při vědomí, co jim ta jejich maminka Simona dělá.

Comeback je nadsázka. Dokonalý svět je vtipný, ale že jde taky o nadsázku, asi úplně všem nedochází…
V Dokonalém světě je v tomhle směru výborný ten gossip tým, recepční a dvě sekretářky. Holky si vystavěly charaktery dokonale: která je blbější, která naivnější, která citlivější. Kdežto já tam vždycky přišla a uzemnila je.

Jako v Comebacku.
Tam jsem taky usazovačka. To je mi blízké i v běžném životě. Někdy lidi sarkasticky stírám.

Z dvojice Leichtová - Benoni jste tedy ta víc při zemi?
Jsme oba strašně přízemní.

Tip KAFE.cz

Celý rozhovor si můžete přečíst v časopise Story, které je právě na novinových stáncích.