Vévodkyně Kate a princ William

Kate a William tráví mnoho času mimo domov a ne vždy s nimi cestují i děti. Dovolenou bez svých třech dětí si tedy rozhodně neplánují a podléhá tomu i výběr destinací. Oba jsou sportovní nadšenci a v zimě vyráží do penzionu ve francouzských Alpách, kde se mohou jejich ratolesti vyřádit ve sněhu. V létě si dopřávají luxus a nefalšovanou exotiku na soukromém ostrově Mustique v Karibiku. Na pobřeží je jen 74 vil, které vlastní ty nejbohatší celebrity a personál na ostrůvek obydlený teprve od roku 1958 dojíždí loďkou z nedalekých vesnic. Kate se tam vrací několikrát do roka. Před lety ji právě tam načapali fotografové a prozradili její těhotenství.

Vévodkyně Meghan a princ Harry

Princ Harry v rámci svých profesních povinností a podpory charitativních projektů projel téměř celý svět. Působil v Afghánistánu, s válečnými veterány vyrazil na severní pól, zamiloval si Kapské město a zasnoubil se v Botswaně. Po narození syna Archieho volí bližší destinace. Ve třech měsících už má za sebou nejmladší člen královské rodiny dva výlety za hranice. Jako první se podíval na Ibizu, kde vévodkyně Meghan oslavila narozeniny, podruhé si užil pár dnů na francouzské riviéře v Nice. Zatím tedy volí místa, kde nejsou zcela ukryti před veřejností.

Královna Alžběta II. a princ Philip

I když je Buckinghamský palác ohromný a královna nemusí mít strach o ztrátu soukromí, s radostí své sídlo opustí a nasaje atmosféru jiného kraje. Pravidelně se jí dočasným útočištěm stává zámek Balmoral v Aberdeenshiru ve Skotsku.

Vévodkyně Camilla a princ Charles

S princeznou Dianou upřednostňoval princ Charles dovolenou na horách, volba padla většinou na luxusní resort ve Švýcarsku. Na procházky v závějích sněhu už nemá on ani jeho druhá žena energii, a tak se každoročně ukrývají v Llandeilu v Carmarthenshiru ve Walesu. Město má jedinečnou historii a je obklopeno téměř panenskou přírodou a mnoha zříceninami.

Princezna Beatrice a Eugenie

Dcery prince Andrewa a Sarah Fergusson jsou mladé a anglický venkov příliš nevyhledávají. Mnohem radši vyrážejí v létě i v zimě s partou přátel do Švýcarska. Stejně jako žije královská rodina pro parkour a jízdu na koni, zalíbení našla i v lyžování. Princezny se pravidelně vrací do luxusního resortu Verbier, kde najdou strmé sjezdovky i dostatek zábavy.