Princ George

Prvorozený syn prince Williama a vévodkyně Kate má britský trůn na dosah, ale prozatím si užívá bezstarostné dětství. Proslavil se svou spontánností, nestydí se, jednou nešetří úsměvy, jindy dává okázalými gesty najevo, jak se nudí. Když minulý rok pozoroval v doprovodu dalších dětí zápas v koňském pólu, netušil, že rozdělí svět na dvě poloviny. Maketou pistole zamířil na svého kamaráda a oheň byl na střeše. Jedni se pozastavují, je-li správné, aby se takto následník trůnu projevoval, druzí to přisuzují dětské představivosti.

Klasika

Královská rodina je známá svých přísným režimem a vřelým vztahem k tradicím. George, Charlotte i Louise mohou během prvních let života zapomenout na veškerou elektroniku. Tablety a chytré telefony jsou pro královské špunty absolutní tabu. Jejich rodiče dávají přednost klasickým hračkám. Děti jsou často viděny s plyšáky, které jim vévodkyně s princem přiváží z cest (klokan z Austrálie nebo medvěd z Berlína), klasickou pružinkou nebo vděčným bublifukem.

Jinak

Princ William nemá hromadění věcí v lásce a při výchově svých dětí ze svých nároků sleví jen málokdy. Prý je mnohem přísnější než vévodkyně Kate. To potvrdil i během rodinné cesty do Švédska, kde je na konci ledna "vláčel" zimní krajinou s argumentem, že pobyt venku posiluje bez ohledu na počasí fyzické i duševní zdraví.

Naštěstí mají příbuzné, kteří děti rozmazlují. Princ Charles pravidelně nakupuje v hračkářství v Dorchesteru, kde každoročně tráví dovolenou s manželkou Camillou. A Pippa Middleton svým synovcům a neteři s radostí dopřeje to, co jim maminka Kate soustavně odpírá.

Na hračky, které měla ve svém pokojíčku královna Alžběta II. nebo princezna Diana, se podívejte do bohaté galerie.