Kourtney se svou rodinou bydlí v krásném prostorném domě v Kalifornii. Jelikož má velmi vytříbený a osobitý vkus, na zařizování domu se sama podílela. To, s čím potřebovala poradit, jí pomohl dořešit Martyn Lawrence Bullard, který je soukromým designérem celé Kardashianovic rodiny a má spousty známých, kteří pro všechny členy vytvářejí kousky nábytku na míru.

Kourtney je sice mediální hvězda, ale mimo to je také máma na plný úvazek a ač jsou Kardashianky dost kontroverzní osoby, nutno podotknout, že o své děti všechny sestry pečují s extrémní láskou a oddaností. Kourtney tedy velkou část svého domu přizpůsobuje právě svým dětem. Jejich obrázky má vystavené všude možně po domě, učí je hrát na klavír a téměř na každém kroku narazíte na hračku některého z dětí.

Dětskou část interiéru ale doplňuje ta luxusní. Kourtney má velice ráda různé umělecké kousky a tak v jejím domě najdete spoustu sošek a skulptur, které dělali světově uznávaní umělci. Také zbožňuje knihy o módě a historii módy, které dostává pravidelně od svých sester k různým příležitostem. V galerii si můžete prohlédout hlavně kuchyň, ve které je zkrátka královnou, a pečlivě upravený obývák, kde se schází celá rodina. Jediné, co nechce ukázat nikdy nikomu, je šatna, která je pro ni vyloženě svatyně a opravdu nejdůležitější místnost v domě.