Gabriela Koukalová zažívá v životě jeden zlom za druhým. Nejprve se rozhodla seknout s kariérou biatlonistky a následně měla opustit manžela Petra Koukala. Sama to sice oficiálně nepotvrdila, ale na sociálních sítích není vidět od listopadu a potvrzují to i její slova.

„Protože jsem pojala neděli odpočinkově, jak se patří, tak se ozývám až dnes nabitá krásnou energií z přírody a láskou od své rodiny,“ napsala na Facebook poslední víkendový den. Zda je nabitá láskou jen od své rodiny, nebo ještě od někoho jiného, ví jen ona.

Gábina je nabitá láskou

Krize s manželem Petrem Koukalem započala už jejím účinkováním ve StarDance. Spekulovalo se tehdy, že má něco se svým tanečním partnerem Martinem Prágrem. Ten měl v té době přítelkyni a poměr s krásnou Gábinou popíral. I ona prohlašovala, že je to nesmysl.

„Já jsem ale šťastně vdaná a Martin žije šťastně se svojí fantastickou přítelkyní. Na tom se nic nemění,“ řekla pro web super.cz.

Rozchod stále nepřiznala

Vzápětí se k ní přidal Prágr. „Úplně nás to rozhodilo. Máme přenos a musíme se soustředit. Vše řeší náš manažer. Já vám nic teď neřeknu. Soustředíme se na co nejlepší výkon,“ uvedl pro eXtra.cz taneční partner Koukalové.

Krize byla po skončení přenosů zažehnána, ale netrvalo dlouho a přišla další. Mohla za to tak trochu moderátorka Lucie Šilhánová, která se v rámci projektu Bez frází rozhodla popsal letitý vztah s Petrem. I když v textu neprozradila jeho přímení, všichni věděli, že jde o něho.

Má Gábina novou lásku?

„Náš vztah skončil po dvou a půl letech, když jsem zjistila, že mě podvádí i s mojí kadeřnicí. Bral si ji dokonce k nám domů. Neměl potřebu si ani zaplatit hodinový hotel nebo penzion a já chtěla zvracet ještě dlouho poté, když jsem si představila, co se u nás doma muselo dít,“ uvedla Šilhánová rámci projektu.

„Hodně hrál na city, ve finále byl přitom spokojený a jen se mnou manipuloval. Po rozchodu jsem se ale stejně zavřela na tři dny doma a jen jsem pila a zvracela, pořád dokola,“ popsala moderátorka nepříjemné období a odtajnila jeho hrůzostrašný charakter.

S manželem krizi zřejmě neustáli

To už bylo na Gábinu moc. Rozhodla se Petra opustit, i když na Instagramu ho sem tam zmíní. Vidět ale není. „Petr do toho vztahu dal všechno. Nejen ke Gábině, ale i k jejím rodičům se choval s úctou a byl vždy nápomocný,“ prozradil zdroj webu expres.cz.

„Kdykoliv by všem přispěchal na pomoc a na tom se nic nezměnilo ani teď. Oni nemají pocit, že o tom musí informovat celý národ. Je to i z Gábininy hlavy a Petr ji respektuje,“ dodal a potvrdil tak, že jejich lásce skutečně už odzvonilo.