Jsem blondýna a dělám v bulváru. Denně klopýtám na jehlách do redakce, abych se smečkou dalších krvelačných hyen vymyslela novou boudu na naše celebrity. Dneska si řekneme něco o novém pořadu TV Nova.

Kdo byl nejlepší moderátor?

Hitparádou Eso prošla řada moderátorů. Nejvíce se do paměti zapsala „čágo bélo“ Tereza Pergnerová. Ať už ji někdo má rád, nebo nemá, jedno jí nelze upřít – byla výjimečná a dobrá! Pak Eso moderovala Gábina Partyšová jako své dvojče Rebeka, tanečník Yemi AD… Neurazili, ale ani nenadchli. V posledních letech to pak byl Leoš Mareš, který je bezesporu skvělý a pohotový řečník. Jen je ho už všude plno a jeho styl začíná být dost jednotvárný. No, každopádně Mareš nemusí ztrátu práce nijak želet, už zítra (v sobotu 20. 6.) začíná s česko-slovenskou SuperStar. A na Barrandově se mezitím rozhoduje, kdo ho nahradí a bude udávat tón mladým v novém pořadu…

Nový vítr na Novu!

Na casting a kamerové zkoušky se dostavila celá řada uchazečů. Překvapením bylo, že zájem o moderování projevila již zmiňovaná Partyšová, která nyní působí na Primě. Žádným překvapením naopak nebyla účast modelky Agáty Hanychové, která se zkouší vecpat, kam to jen trochu jde. Jedním z jejích soupeřů pak byl ex-miláček Sámer Issa. Ten mi upřímně řečeno z této trojice připadá jako nejvhodnější kandidát. Partyšová je – promiň, Gábi – už trochu za zenitem a Hanychová? Ta by měla raději mlčet než moderovat, protože její mluvený projev nestojí ani za zlámanou grešli, natož za peníze. Nejlepší by ale (alespoň podle mě) bylo, kdyby televize dala zase jednou příležitost někomu neokoukanému. Jednak ušetří, protože neznámé tváři se vždy platí hůř než známé, a když už se na Nově „inovuje“, tak ať to stojí za to, ne? Koho byste na obrazovkách chtěli vidět vy?