Jsem blondýna a dělám v bulváru. Denně klopýtám na jehlách do redakce, abych se smečkou dalších krvelačných šmejdů vymyslela novou boudu na naše celebrity. Dnes opět pár slov k ostře sledovanému páru.

Iveta Bartošová plná sil?

Údajný rozvod Ivety Bartošové a Jiřího Pomeje jsem tu rozebírala před týdnem. Schválně píšu údajný, protože tento pár se sice objevuje na stránkách novin každodenně, ale solidní informace, v jakém stádiu rozvod vlastně je, zatím chybějí. Zato probíhá přesně to, co se dalo očekávat. Iveta se chlubí novou image a tím, jak s novým týmem usilovně pracuje na svém návratu na scénu. O úrovni písně Heja heja jsem se zmínila už minule, bohužel jí odpovídá i Ivetin nový vzhled.

Nádraží vyměnil za les

Také Jiří Pomeje hraje svou roli odkopnutého zoufalce na Oscara. Když se pár rozváděl loni, nechal se fotit na nádraží s bezdomovci. Nyní ho zase novináři „objevili“, jak bydlí v chatce bez koupelny a se suchým záchodem u Sázavy. Slovo objevili píšu záměrně v uvozovkách – že se jednalo o tip od čtenáře mi nikdo nenamluví a vám doufám také ne.

Není za tím reklama?

Nemůžu si pomoct, ale já za tím vším vidím reklamní tah. Bartošová, Pomeje a jejich mecenáš Pavel Pásek už od jara avizovali, že Iveta se na podzim hodlá vrátit na scénu. Ač se to nám, milovníkům léta, moc nelíbí, podzim se nezadržitelně blíží. A tak mám pocit, že tohle všechno je vykutálený mediální humbuk, aby se ten ohlašovaný comeback povedl. Koneckonců, Páska už tenhle povedený páreček stál spoustu peněz a on je příliš dobrý obchodník na to, aby do něčeho investoval zbytečně. Je sice s podivem, že někdo je ochoten kvůli reklamě ze sebe udělat totálního magora, ale každý jsme holt jiný. Každopádně si opravdu myslím, že příběh Bartošová – Pomeje je skvělé téma pro film. Kdyby se toho ujal třeba Zdeněk Troška... Co si myslíte vy?