Miloš Kopecký nebyl jen cholerický, ale také tvrdohlavý. V připravovaném filmu měl hrát manžela Stelly Zázvorkové, se kterou byl před lety doopravdy ženatý. Režisér netušil, že by to mohl být problém, protože bývalí partneři dva roky předtím hráli manžele v komedii Zítra to roztočíme, drahoušku...!, a dokonce na plac vyvěsili skutečnou fotografii z vlastní svatby.

Jenže tentokrát byl Kopecký se Zázvorkovou zrovna ve při a jeden druhého nemohl vystát. Oba režisérovi nezávisle na sobě vzkázali, že jednoho z nich musí přeobsadit, jinak se ve filmu neobjeví. Schulhoff nechtěl ani jednoho urazit, ale nějak se rozhodnout musel. Roli nakonec ponechal Kopeckému, protože mu ji napsal na tělo, a Stellu nahradil Alenou Vránovou.

Když potom později natáčel snímek Co je doma, to se počítá, pánové!, obsadil do něj naopak Zázvorkovou a místo Kopeckého si vybral Jiřího Sováka. K bývalým manželům se tak zachoval férově a s oběma si uchoval přátelský vztah.

Zášť mezi Kopeckým a Zázvorkovou nicméně netrvala dlouho. Ačkoli spolu nedokázali žít jako partneři, navzájem se respektovali a zůstali v kontaktu až do smrti. Kopecký by na svou bývalou ženu nikdy neřekl křivého slova a ona si zase už nikdy nenašla stálého partnera. Miloš pro ni zůstal osudovou láskou.