Jsem blondýna a dělám v bulváru. Denně klopýtám na jehlách do redakce, abych se smečkou dalších krvelačných hyen vymyslela novou boudu na naše celebrity. Dnes jen pár slovíček ke vztahu tanečnice a moderátorky a známého režiséra.

Nevěra se provalila

Brzy na to se objevily v tisku spekulace, že to Kristina táhne se známým režisérem Filipem Renčem (44). Kristina je však na všechny strany popírala s tím, že s Renčem je spojuje výhradně pracovní vztah (spolupracují na novém muzikálu Baron Prášil). Uplynulo ale pár týdnů a Renč se „zničehonic“ po mnoha letech rozešel s přítelkyní Jerry, se kterou se přitom před necelým rokem zasnoubil. Do toho bulvár Kristinu načapal, jak si to „náhodou“ mašíruje do Renčova domu…

Zaplatí Kristina za lež?

Jak vidno, Kristina o důvodu svého rozchodu, jak už to v šoubyznysu bývá, lhala. Je to ovšem pochopitelné – Renč byl v té době stále zadaný, a tak nechtěla o novém vztahu mluvit. Otázkou spíš zůstává, zda se jí rozbourání relativně stabilního manželství kvůli chlapovi, který si nikdy na věrnost moc nepotrpěl, vyplatí. Podle mě spíš ne! Kristina (a fakt jí to nepřeju) si bude chvíli užívat svou kariéru a pohodlný volný vztah, pak se jí to ale začne zajídat a bude se chtít vázat a mít rodinu. Jenže chlapi s duší bohéma, zvyklí na svobodný život, jako je Renč, se přece (bohužel pro jejich partnerky) obvykle nemění. I když, zázraky se občas dějí, Karel Gott taky otočil… Jenže v pětašedesáti! Nevím, nevím, zda to Kristině s Renčem vydrží dalších třicet let.