Kapela Holki se v roce 2003 rozpadla, respektive ukončila spolupráci s nahrávací společností a jedna z členek se rozhodla v kariéře s dívčím uskupení už nepokračovat. Byla to právě Klára Kolomazníková, která se od skupiny trhla, aby se vydala na dráhu sólovou. Za dobu trvání své kariéry vydala čtyři alba a také působila v Divadle Semafor. Ne vždy se jí zcela dařilo, ale o práci Kolomazníková nouzi neměla.

Jako na houpačce to bylo i v jejím osobním životě. Potkala muže, se kterým si myslela, že by mohla být šťastná a se kterým také otěhotněla. Když se ale dcerka narodila, po partnerovi se slehla zem a Klára se musela domáhat spravedlnosti u soudu. Otec malé Valinky se k dcerce nehlásil a odmítal platit alimenty. Za to dostal i podmínku a po roce přišel i rozvod.

Nevyléčitelná nemoc

Aby toho nebylo málo, přišly i problémy zdravotní. Po letech trablí se zažíváním lékaři diagnostikovali Kláře Crohnovu chorobu a začala tvrdá léčba. „Po velikých problémech jsem musela vloni podstoupit operaci střev. Měla jsem obrovské bolesti. Po operaci mi pokračuje biologická léčba. Myslím pozitivně, změnila jsem hodně věcí ve svém životě. Ovšem je to nevyléčitelná nemoc, může se kdykoliv vrátit,“ řekla v rozhovoru pro server zítřek.cz.

Čekání na pana Božského

Klára ale naději nevzdává, ačkoliv biologická léčba je velmi nákladná a také kvůli nemoci výrazně zhubla. Radost jí dělá její dnes už jedenáctiletá dcera Valinka, kterou vychovává sama, tím pádem moc dobře ví, jak těžké je být samoživitelkou. „Potřeby dítěte jsou pro mě na prvním místě a když je potřeba se trochu uskromnit, beru to u sebe. Ale samoživitelek je bohužel moc. Klobouk dolů před každou, která to sama zvládá.“

Optimistická je Kolomazníková i co se týká potencionálního „pana Božského“. „Určitě jednou přijde osudový muž, spřízněná duše, věřím tomu,“ dodává, když hodnotí své partnerské vyhlídky.

Zdroj: tv.seznam.cz, zitrek.cz