„Jsem úplně nadšená, pleť mám po prvních několika kúrách absolutně dokonalou. Takovou jsem ji neměla ani ve dvaceti. Můj vizážista tvrdí, že mám opět pleť dítěte!" vyjádřila se k účinkům technologie Kim Kardashian.

Tato speciální maska je výsledek nejnovějších výzkumů týmu genetiků, dermatologů a fyziků. Funguje na principu LED diod, které vyzařuje různě barevné světlo. Jednotlivé barvy mají účinky na různé složky pleti. Tato technologie je údajně účinnější než laser. Vědci o této metodě mluví jako o zázraku, o novodobém elxíru mládí. Pokud se terapie opakuje pravidelně, produkce kolagenu se věkem nesnižuje, naopak zvyšuje, tudíž se nedochází k tvorbě jakýchkoli vrásek.

Vše je zatím ve fázi testování, ovšem netestují obyčejní smrtelníci, ale firma sáhla rovnou po celebritách. Ty se totiž doslova perou o to mít možnost masku vyzkoušet, vývojáři si tedy vybírají, komu své prototypy svěří. Mezi vyvolené se dostaly, kromě již citované Kim Kardashian, také Jessica Alba nebo třeba Kelly Rowland.

Mohlo by vás také zajímat:

NAJDĚTE TYP SVÉHO OBLIČEJE! Které ze slavných žen jste podobná?

Předpokládaná cenu kúry se zatím odhaduje na 2000 dolarů za jedno sezení. Počet sezení se bude odvíjet od aktuálního stavu pleti. Do plného provozu by se masky měly dostat zhruba za dva roky.

"Má tvář mne živí, a jak známo v Hollywoodu se stáří nedopouští. Když jsem o této novince slyšela, musela jsem ji prostě vyzkoušet. Jsem sice na začátku testování, ale nemohu se na svou pleť už teď vynadívat. Neustále se dotýkám svých tváří, jsou tak hebké a bez vrásek," popsala svou zkušenost s maskou Jessica Alba.

Líbí se vám Kafe.cz? Čtete rádi naše články? Přidejte se k nám i na Facebooku.