Kim Cattrall, byla třikrtá vdaná a nikdy neměla děti. Říká, že ji baví žít bez stresu a strachu o ně, a tak se mateřství dobrovolně vzdala. To, že je bezdětná, jí umožňuje mít celý byt zařízen v bílé barvě. Po vzoru Samanthy žije v New York City, ve městě, které nikdy nespí a také není přiliš vlídné ke slabým povahám. To se o Kim říct nedá, je to žena s ostrými lokty a umí se poprat se vším. Její život je nejen herectví, ale také hudba a cestování.

Pochází z Walesu, ale je považována za kanadskou herečku, protože v jejích třech měsících její rodiče emigrovali do Toronta a Kim zde žila do jedenácti let. Pak se vrátila do Anglie, kde přímo v Londýně studovala, maturitu pak složila opět v Kanadě. Dlouhou dobu žila v Německu se svým druhým manželem a mluví tedy plynně německy. Její srdce však navždy získal New York, kde žije i nyní po posledním rozvodu s Markem Levinsonem, který se konal v roce 2004. Jejich manželství se rozpadlo právě kvůli Sexu ve městě, Kim trávila v práci až moc času a jejího muže to rozčilovalo, protože ho hodně zanedbávala. Aktuálně žije sama a na muže nemá ani pomyšlení.

Podle jejích slov od ní většinou muži čekali stejně chování jako od Samanthy a málokdo pochopil, že Kim a Samantha jsou dvě naprosto rozdílné ženy, které spolu nemají mnoho společného. Zatímco Kim ráda vaří a do ložnice si jen tak někoho nepustí, Samantha měla dveře do ložnice dokořán a v kuchyni ji nikdy nikdo neviděl.