Katy Perry

Katy Perry se narodila "znovuzrozeným" křesťanům jako prostřední dítě v kalifornské Santa Barbaře. Často se stěhovali, žili na potravinové lístky a ze sbírek. Gospelová hudba byla pro Katy vším. V roce 2001 se pokusila o vydání alba, ale nebyl o něj zájem, stejně tak o rok později. Průlom přišel až v roce 2008, kdy jí došlo, že její místo je v popmusic a natočila singl "I kissed a girl", který ovládl světové hitparády. Její konzervativní rodiče pochopili, že Katy si umí místo pro život vydobýt a přestali jí bránit. Její kariéra má i po více než deseti letech stoupající tendence, sbírá hudební ceny, podporuje významné politiky jako Hillary Clinton při prezidentské volbě, je ambasadarkou organizace UNICEF a ikonou rovnoprávnosti žen a komunit LGTB, ale vztahy s muži jsou jako na houpačce.

První velká láska Travie McCoy jí podporoval na samém začátku kariéry a během nesmělých krůčků do víru slávy a peněz. Po prvním úspěchu ale přišel krach jejich lásky a brzy ho nahradil Russell Brand. V daleké Indii proběhly zásnuby i svatba, ale ani náklonnost všech božstev nebyla zárukou šťastného a věčného svazku. Už po dvou letech se Katy objevila bez snubního prstenu. Táhlo jí na třicet, kariéra šlapala jako hodinky, singly patřily mezi ty nejhranější a poslední, co jí přišlo na mysl, byl vážný vztah. V roce 2016 se v jejím zorném poli objevil bájný Legolas Orlando Bloom a láska vycítila šanci. Letos na Valentýna se pochlubila nádherným zásnubním prstenem a vše spěje ke šťastnému konci.

Katy balí své nadýchané šaty a extravagantní kostýmy z růžového latexu, dva psíky a stěhuje se za svým vyvoleným. Ohromný dům v Hollywood Hills, který prodává za závratných 9 a půl milionů dolarů, nebude hledat majitele dlouho. V galerii mimo jiného najdete také fotografie z domu Katy, který odpovídal jejím single potřebám, ale zřejmě se nehodí pro život ve dvou.

Orlando Bloom

Orlando Bloom je britský herec, který prožil mnohem klidnější a pohodovější dětství a nemusel se prát o každý krajíc chleba. Může se zdát, že herec, kterého v českém znění dabuje skvělý Michal Jagelka, o sobě dal poprvé vědět jako nebojácný Legolas v triologii Pán prstenů. Před kameru se ale dostal o mnoho let dřív a objevil se v epizodní roli nekonečného seriálu Vraždy v Midsomeru. Ale jako elf z Lesní říše a Temného hvozdu získal pozornost a kýženou slávu. Piráti z Karibiku po boku Keiry Knightley a Johnnyho Deppa upevnili jeho místo v Hollywoodu.

V roce 2010 neodolal kouzlu modelky Mirandy Kerr a oženil se. Syn Flynn nestmelil rodiče na moc dlouho a po pouhých třech letech přišel rozvod. Pro Orlandův podmanivý a klučičí pohled ženy omdlévaly, ale on jen tiše vyčkával. Počkal na si na skutečný bonbonek - Katy Perry. I když se na pár měsíců odloučili, romantické procházky po Praze je svedly zpátky dohromady. A setkání s papežem, který dal požehnání jejich kariéře i společnému životu, stvrdilo odhodlání posunout vztah dál.