Neuvěřitelných 100 plastických operací má za sebou britská modelka a moderátorka. V roce 2008 měla kariéru před sebou, ale pak přišel šok. Neznámý útočník jí na obličej vylil kyselinu, a z pohledné díky se stalo monstrum.

Chvíli dokonce nebylo jisté, zda Katie přežije, protože jí agresivní látka poleptala dýchací cesty. Dívka se ale rozhodla bojovat.

Policie záhy dopadla pachatele, kterým byl Stefan Sylvestre. K otřesnému činu ho navedl Daniel Lynch, Katiin bývalý přítel, který se jí chtěl pomstít. Oba muži nyní mohou nad svým činem dumat za mřížemi. Mají na to spoustu času, protože dostali doživotí.

Katie mezitím čekalo martyrium v podobě vleklého boje s popáleninami. Lékaři jí nakonec dali obličej dohromady, ale to jí nestačilo. Toužila být opět krásná a svému snu podřídila vše.

Dosud prodělala více než sto plastických operací. Díky nim a také chytře zvolenému make-upu už zdaleka nevypadá jako zjizvené monstrum. V současnosti je se svým zevnějškem téměř spokojená a má i jiný důvod k úsměvu. Se svým partnerem Richardem spolu vychovávají dvě děti. Katie se věnuje také charitě a snaží se pomáhat ženám, které zažily podobně traumatizující zážitek.