Kateřina Bártková dle svých informací na Instagramu žije v Německu s partnerem, který je hokejista, a živí ji její Youtube kanál, ten sleduje přes čtyřicet tisíc fanoušků.

Před pár dny nahrála několik krátkých videí, tzv. stories na Instagram. Jindy seriózní Bártková mluvila opravdu podivně. Na videích tvrdí, že vodu v moři regulují lidé a přebytečnou vodu posílají tam, "kam je potřeba!" Čeho chtěla svým bizarním tvrzením dosáhnout?

Je opravdu tak nevzdělaná?

"Našli jsme krásnou pláž, na kterou se budeme rozhodně vracet. Jinak, jak už jsem včera zmiňovala, oni tam regulují hladinu toho moře, takže někdy ta voda je opravdu daleko, a potom se zase v určitý čas vrátí ke břehu. Teda, u toho břehu vydržela včera maximálně třicet minut. Potom se zase ta voda stáhla a vrátili ji tam, kde je potřeba," šokovala Bártková svým nevzdělaným tvrzením.

O tom, zda těhotná youtuberka na sebe pouze chtěla upozornit, nebo myslela svá slova vážně, se ihned začaly vést divoké diskuze.

Myslela toto tvrzení blondýnka vážně?

video
Je nám líto, ale vložené video již není dostupné.

Sledující pod videem s Kateřinou Bártkovou ihned začali spekulovat, zda je na tom youtuberka tak zle se znalostmi, že nikdy neslyšela o odlivu a přílivu, nebo chtěla pouze vytvořit virální video, a nasbírat co nejvíce nových fanoušků.

Jako pokus o virál by to bylo nejspíš dobré, nesedí ale více věcí! Bártková se totiž zaměřuje výhradně na beauty videa a ani na jejím instagramovém profilu není nic, co by případného diváka mohlo pobavit. Bylo by tedy podivné, kdyby z ničeho nic přesedlala do role trolla, což se k její osobě vůbec nehodí!

Lidé na Facebooku i Instagramu se shodují na tom, že si nejspíš neuvědomila, co vypustila z pusy! Video ale nasbíralo během pár dní téměř milion zhlédnutí a každý den naskakují další. Pokud šlo Bártkové o popularitu, jistý efekt to mělo, zda byl ale zrovna pozitivní, to necháme na úvaze každého.