Dravá

Carole Middleton letos oslaví už 65. narozeniny, ale mezi svými vrstevnicemi vyčnívá. Za svůj život několikrát dokázala, že si umí prosadit svou a vrhnout se do projektů a svérázných plánů. Vzdala se kariéry letušky, založila vlastní podnik, většinu peněz investovala do dětí a svou nejstarší dceru přemluvila ke studiu na univerzitě St. Andrews a doufala, že se zalíbí někomu z vyšší společnosti. Co si umane, to se jí podaří a dotáhne do cíle.

Láska

Narodila se v roce 1955 a od dětství toužila stát se učitelkou. Rodiče jí sen ale nemohli splnit. Neměli tolik peněz, aby svou dceru udrželi na studiích. V šestnácti opustila střední školu a pokusila se pracovat, aby si školné mohla zaplatit sama. Záhy se ale do lavice vrátila a dodělala alespoň střední školu. Krátce po maturitě začala pracovat v londýnské kanceláři jako sekretářka, ale toužila po mnohem větším rozletu. To se jí splnilo díky nabídce od British Airways. Nepoznala jen svět, ale i svou životní lásku. Michael Francis Middleton pocházel z vyšších vrstev a učaroval jí na první pohled. V roce 1980 se konala v Dorney v hrabství Buckinghamshire svatba. Rok a půl poté se narodila Kate a kariéra letušky vzala za své.

Ke hvězdám

Osud je zavál do dalekého Jordánska, kde strávili několik let. Po návratu do Anglie se po dvou dívkách narodil syn James a Carole s Michaelem spřádali ďábelský plán, jak začít podnikat. Založili společnost Party Pieces a téměř od začátku slavili velké úspěchy. Po deseti letech působení prostory praskaly ve švech a museli ohromné sklady přestěhovat o kus dál do vesnice Ashampstead. Vydělávali dost na to, aby svým dětem dopřáli pohádkové dětství a studium, ale to pravé bohatství přišlo až díky dědictví po Michaelových příbuzných. Ze dne na den se Middletonovi zařadili mezi milionáře, ale dokázali zůstat stát nohama na zemi stejně jako po sňatku Kate s princem Williamem.

Stylově

Zatímco otec vévodkyně stojí v pozadí, Carole se nebojí. I když zásadně nedává rozhovory a soukromí si přísně střeží, je babičkou následníků trůnu, úspěšnou podnikatelkou a jednou z nejsledovanějších Britek současnosti. Svůj podíl na tom má i její vytříbený módní vkus. Ve svém věku už ví, co jí sluší a sází na jistotu. Zavinovací šaty, výrazné barvy, vzory, boty na klínku a stylové klobouky jsou jejím poznávacím znamením. Svůj smysl pro módu předala i vévodkyni Kate, která se své matce nebezpečně podobá. A jako vděk za vkus, který ji matka dala do vínku, se odvděčí poděděným kloboukem nebo slušivým kabátkem. Nahlédněte do galerie a přesvědčte se, že Carole má styl, který vypadá skvěle na šedesátnici i o generaci mladší vévodkyni.