Olga Svobodová

Zpěvačka z kavárny Alfa Olga Svobodová byla první ženou, se kterou Karel Gott poznal kouzla lásky. Byla o devět let starší a učarovala mu tak moc, že si ji chtěl vzít. Skladatel a přítel Eduard Parma ho ale přesvědčil, že není nutné vést ji hned k oltáři.

Kateřina Vedralová

Kateřina Vedralová moc dobře věděla, že by bylo příliš těžké prorazit mezi konkurencí a zástupy fanynek. Přišla ke zpěvákovu domku, zazvonila a požádala o seznámení. Vyšlo to a mezi jeho milenky patřila dlouhých dvacet let.

Evelyna Steimarová

S herečkou Evelynou Steimarovou chodil Karel Gott velmi krátce. Seznámili se v tramvaji a randili spolu několik měsíců. Ani jeden z nich ale nepouštěl do světa detaily a rozešli se v dobrém. Zatímco zpěvák si užíval života, Evelyna se dvakrát vdala (Ladislav Frej a Zdeněk Rytíř) a s Bolkem Polívkou má dceru Annu.

Antonie Zacpalová

Karla Gotta a tanečnici Antonii Zacpalovou spojila práce na písni Lady Carneval. V roce 1973 se jim dokonce narodila dcera Dominika, která dnes žije s hudebníkem Timem Tolkkim ve Finsku a bojuje se závislostí na alkoholu a lécích.

Jitka Svobodová

Jitka Svobodová byla zpěvákovou velkou láskou, ne však jedinou. Když zjistila, že se během jejich vztahu, který trval pět let mezi roky 1984 a 1989, stal podruhé otcem, styky s ním okamžitě ukončila.

Iveta Kolářová

Iveta Kolářová byle jednou z múz ve zpěvákově nejdivočejším období a důvodem rozpadu vztahu s Jitkou Svobodovu. Narodila se jim nemanželská dcera Lucie. Ta dnes žije nedaleko Prahy mimo hledáček novinářů. Ze svého otce udělala dvojnásobného dědečka.

Martina Zbořilová

Manželka oscarového režiséra Miloše Formana si prožila krátký románek i s Mistrem Karlem Gottem. Randili spolu sedm let, ale zpěvák neměl v úmyslu vztah posunout dopředu a dát zelenou společnému bydlení. Definitivní konec nastal, když v německých novinách vyšel článek, že si zpěvák užívá radovánky s více dívkami najednou.

Manuela Pechová

Rok 1994 věnoval Gott exotické krásce Manuele Pechové. K seznámení došlo na kanadské ambasádě. I když vztah nevydržel, jedna vzpomínka je živá dodnes - písnička Kakaová. Jako jediná se odvážila dát donchuánovi kopačky. Odletěla do Ameriky a už se nevrátila.

Marika Sörösová

S Marikou Sörösovou byl tři roky. Koupil jí byt a později za opakované nevěry i vilu. Poprvé se viděli na berlínském koncertě a Gott nedokázal odolat jejímu naivnímu pohledu na svět, mládí a kráse. Nakonec ji ale dostihla žárlivost a to zpěvák nerozdýchal.

Taťána Smutná

Taťána Smutná působila jako naprostý opak Mariky. V době jejich první schůzky byla v rozvodovém řízení a zlomená ze smrti své matky. Dlouze spolu diskutovali a užívali si klidnější období.

Ivana Gottová

Karel Gott se oženil jen jednou - v roce 2008 v Las Vegas za asistentku zahraničních herců Ivanu Gottovou. V době svatby už spolu měli dceru Charlotte Ellu a později se narodila ještě Nelly Sofie. Ivana byla Mistrovi věrnou podporou a i přes prvotní a skeptické postoje Gottových fanynek dokázala, že její láska k němu je opravdová.