Karel Gott se roky nechtěl vázat a slovo svatba v něm vyvolávalo spíše záchvat paniky, než romantickou vizi. Zpěvák žil proto sám a užíval si života.

Hned dva po sobě jdoucí románky s fanynkami ale skončily těhotenstvím. Antonie Zacpalová byla věrnou obdivovatelkou Karla Gotta a po jednom z jeho koncertů se jí podařilo to, o čem snily miliony fanynek.

Gott tehdy nabídl Zacpalové odvoz domů, nakonec si ji ale odvezl k sobě do vily a jednorázový románek dopadl těhotenstvím.

Karel Gott z narození Dominiky nebyl vůbec nadšený

"Tehdy jsem k němu šla s tím, že večer ve vinárně proběhl velice příjemně a že by bylo fajn, abychom ještě chvíli setrvali ve vzájemné společnosti," popsala Zacpalová webu Express, jak došlo ke sblížení s Karlem Gottem.

"Přistupovala jsem k tomu velice realisticky. Řekla jsem si, že je příjemné strávit večer s někým, kdo se mi líbí a s kým je mi dobře a mile, a zároveň jsem věděla, že pokud zůstane u toho jediného setkání, nijak mě to bolet nebude. V té době měl Karel objektů zájmu mnohem více a já si nedělala iluze, že by ze mě chtěl udělat svoji jedinou a oficiální přítelkyni," zavzpomínala matka Dominiky Gottové na své pocity, jenže, osud měl jiné plány.

Zacpalová po pár týdnech zjistila, že je v jiném stavu, rozhodla se ale, že těhotenství bude tajit a Karlu Gottovi o tom neřekla. Nejspíš věděla proč, když se totiž zpěvák o svém otcovství dozvěděl, dostal záchvat vzteku.

Zpěvák tehdy nebyl na roli otce připraven

Antonie Zacpalová o dceři řekla Karlu Gottovi až po jejím narození, on ale ze situace nadšený rozhodně nebyl. Podle bývalé tanečnice ho informace dokonce rozčílila a dokazuje to i fakt, že zpěvák Dominiku roky zapíral před médii.

Poprvé o existenci nemanželské dcery informoval německý tisk a u nás se novinářům podařilo získat společné fotky Gotta s dcerou až když jí bylo devět let.

Příjmení Gottová začala Dominika používat až když jí bylo patnáct a vztahy s otcem se postupem let zlepšovaly. Jistou křivdu si ale nese prvorozená dcera dodnes. Alespoň podle jejího brzy už ex manžela Tima Tolkkiho. "Obzvlášť těžké bylo pro ni sledovat, jak se její milovaný tatínek stará o nejmladší dvě dcery, zatímco jí se jako malé pozornosti nedostávalo. Myslím, že ji to poznamenalo a trpí tím celý život," tvrdí finský muzikant, se kterým Gottová prožila téměř dvacet let.

Gott si však údajně své chyby z mládí uvědomoval a snažil se prvním dvěma dcerám vynechané dětství vynahradit. To se mu nejspíš povedlo, jelikož Dominika i Lucie o něm vždy mluví s láskou a úctou, ačkoliv pro ně v minulosti nebyl stoprocentním otcem...