Za Karla Gotta mluví především jeho práce a neuvěřitelných 293 alb, která vydal. O svém soukromí moc nemluvil a všechny čtyři dcery držel stranou pozornosti médií. Jediná Charlotte Ella byla vždy více vidět, ale šlo čistě o její iniciativu. Nejen, že je tatínkovi nejvíce ze všech dcer podobná, ale také po něm podědila talent.

Zpěvák Karel Gott je jedním z největších českých pokladů, který nás proslavil daleko za hranicemi. Nikdy ho neprovázely skandály, o svém soukromí roky zarytě mlčel a nechal za sebe promlouvat práci. Když se v roce 2008 zničehonic ve městě hříchu Las Vegas oženil s přítelkyní Ivanou, všichni žasli. Jen málokdo by si tipnul, že zpěvák pomýšlí na manželství.

Dva roky před spontánní svatbou se narodila dcera Charlotte Ella a rozpoutala se tak živá debata, kolik dětí a s kolika ženami Karel Gott vlastně má.

Dominika Gottová

Dominika Gottová (46) se narodila v roce 1973 Karlu Gottovi a tanečnici Antonii Zacpalové. Zpěvák o těhotenství ani porodu nevěděl a svou dceru viděl poprvé až v půl roce. Svou rodinu tajil a k odhalení došlo za hranicemi, kde zpěvákův vroubek vyšťourali novináři. Dominika ve svých patnácti letech začala používat příjmení po slavném otci, nastoupila na hotelovou školu a pracovala jako servírka a recepční. Později se zamilovala do finského hudebníka Tima Tolkkina a přestěhovala se za ním. Bohužel propadla alkoholu a se svým démonem bojuje dodnes. Dlouhé roky se bližším vztahům s otcem bránila. Když ale přišla kolize v manželství, s radostí se do Čech vrátila a živila se jako kosmetička.

Lucie Kovaříková

Ze vztahu s Ivetou Kolářovou se Gottovi narodila dcera Lucie Kovaříková (32). Zpočátku nebyl zpěvák příliš nadšený, protože si velmi přál syna. A navíc nechtěl uvěřit, že je jeho, protože postrádala všechny jeho rysy. Podstoupil proto test otcovství a až na základě pozitivních výsledků se k dceři přihlásil. Lucie o slávu nikdy nestála a vystudovala obyčejné učiliště, i když od otce měla cestičku k lepšímu vzdělání ušlapanou. Pracovala v hypermarketu Tesco a videopůjčovně. Jediné, co po otci zdědila, je výtvarný talent. Nyní žije poklidným životem nedaleko Prahy s manželem a dvěma dětmi. Díky ní se tedy Karel Gott stal dědečkem.

Charlotte Ella

Charlotte Ella (13) se narodila ještě před svatbou Karla a Ivany Gottových. Chodila do anglické školky, nyní studuje na prestižním PORGu. S otcem ji pojí velmi blízký vztah, který umocňuje její hudební talent, což potvrdili společnou písní Srdce nehasnou od Richarda Krajča.

Zdroj: Youtube

Nelly Sofie

Nelly Sofie (11) je jediným manželským dítětem Karla Gotta. Jde ve šlépějích své sestry a navštěvuje stejnou školu. S Charlotte Ellou se před pár lety staly tvářemi oděvní značky s dětským oblečením.

Co bude dál

Nyní se zřejmě veškerá pozornost upře právě na dcery a také na manželku Ivanu Gottovou. Ta doufá, že zvláště nejmladší dvě holčičky budou ušetřeny nepříjemností a veřejnost jim dovolí se s tatínkem v klidu rozloučit.