Bingo!

Kaley Cuoco je ostřílenou herečkou, před kamerou se objevila v pouhých sedmi letech. Díky své společenské povaze proklouzla do mnoha seriálů i méně známých filmů a od útlého dětství si tak budovala kariéru. Největšího úspěchu ale dosáhla až v roce 2007, když získala roli Penny v Teorii velkého třesku. Po první sérii bylo jasné, že měla šťastnou ruku a naskočila do seriálu, který diváky pobláznil a s nadšením budou čekat na další díl. Tři hlavní protagonisté - Cuoco, Parsons a Galecki - tak získali potřebu na maximum vyšponovaných výdělků a po pár měsících přemlouvání dosáhli svého. Za půlhodinku před kamerou si tak přišli na rovný milion dolarů.

Po jedenácti letech, kdy seriál skončil při předávání Nobelových cen, se bankovní účet herečky prohýbal pod tíhou peněz. A tak investovala do nemovitostí a koní, které zbožňuje a spolu se svým manželem hýčká. I dům v kalifornské Tarzaně, který zdědila po Khloe Kardashian, v sobě odráží její styl. Na houpačku uprostřed obývacího pokoje by si netroufnul každý!

Láska, láska, láska

Do svých 33 let se Kaley stihla vdát už dvakrát. A potřetí v seriálu za svého hereckého kolegu, když bez přátel vyrazili do Las Vegas a během krátkého obřadu si řekli "ano". Na happyend to vypadalo i ve skutečnosti, chodili spolu dva roky. Bohužel se fanoušci svatby nedočkali a láska došla ke zdárnému konci jen na televizních obrazovkách. Kaley je šťastná po boku profesionálního jezdce na koních a Johnny Galecki se s o generaci mladší Alainou Meyer brzy dočká prvního potomka.

Závislost

Koně Kaley nadvšechno miluje a tráví s nimi všechen volný čas. I když ze hřbetu jednoho ze svých "mazlíčků" v roce 2010 spadla a zlomila si nohu, nezanevřela na ně. Její druhá svatba s Karlem Cookem (syn miliardáře a spoluzakladatele softwarové společnosti Intuit) se dokonce konala přímo ve stájích, které nechala vyzdobit a místo hostů se to na svatebních fotografiích hemžilo koňskými hlavami. Stejnou slabost má i pro psy a kočky.

Původně konkurz na roli Penny v seriálu Teorie velkého třesku nevyhrála, ale Amanda Walsch hned zkraje zklamala a první díly byly přetočeny. Za jedenáct let přirostl seriál Kaley k srdci a rozloučení s kolegy pro ni bylo velmi těžké. Životní změnu musela rozchodit pod dohledem odborníků.

V roce 2014 se na internetu objevily fotografie, jak Kaley leží v nemocnici a z nosu jí trčí hadičky. Byla pobledlá a vypadala unaveně. Konečně se rozhodla zabojovat se svou závislostí. Nešlo však o drogy ani kokainem zničenou přepážku, ale neschopnost odložit nosní sprej.