Při pohledu na americkou modelku Kaiu Gerber se většině lidí vybaví jiná modelka, a to Cindy Crawford. Devatenáctiletá Kaia je totiž od své slavné maminky téměř k nerozeznání. A tak se nelze divit, že se již ve velmi brzkém věku rozhodla kráčet v matčiných šlépějích. Kaia ve třinácti letech podepsala kontrakt s modelingovou agenturou a zájem o ni rapidně narůstal. Dnes je jednou z nejvyhledávanějších modelek vůbec.

Kaia Gerber se narodila 3. září 2001 americké topmodelce Cindy Crawford a jejímu manželovi Randemu Gerberovi. Vzhledem k povolání své matky měla Kaia vždy blízko k módě a modelingu. Tento svět ji nakonec natolik očaroval, že se rozhodla stát se jeho součástí.

První velká zkouška

Svou premiéru na mole si mladá kráska odbyla v roce 2017 na newyorském fashion weeku, jehož se každoročně účastní desítky známých návrhářů a celá událost se pochopitelně neobejde bez médií. Poprvé se Kaia objevila na přehlídce Alexandra Wanga, Calvina Kleina, Fenty x Pumy a také Marca Jacobse. Poslední zmíněný návrhář na sociální síti dokonce zveřejnil fotku Kaiiných rodičů, kteří během přehlídky pyšně hleděli na svou nadanou dceru.

A není se čemu divit. Kaia na své první přehlídky vykročila sebevědomě, čehož si okamžitě všimla i spousta diváků. „Kaia Gerber svou chůzí právě teď ukončila kariéru Kendall, Belly a Gigi,“ napsal před lety podle webu Ženy.cz na Twitter jeden z uživatelů sociální sítě. „Šestnáctiletá Kaia Gerber v podstatě ukázala ostatním modelkám, jak mají chodit. Styď se, Kendall Jenner,“ napsal další nadšený fanoušek.

Herectví a osobní život

Kaia si v minulosti vyzkoušela také roli herečky, když si v roce 2016 zahrála v televizním dramatu s názvem Sister Cities. Ve filmu sice neztvárnila žádnou větší roli, i tak ovšem ukázala jisté nadání i v tomto směru. Pokud by se tedy někdy v budoucnu rozhodla přesedlat z přehlídkového mola na stříbrné plátno, jistě by měla velké šance uspět.

A protože je devatenáctiletá Kaia velmi půvabná, je více než jasné, že se okolo ní točí spousta nápadníků. Její srdce ale momentálně patří herci Jacobovi Elordimu, který je známý například ze snímku Líbací stánek či seriálu HBO Euphoria. Čas od času si rovněž přivydělává modelingem, a tak si s Kaiou jistě mají o čem povídat.