Její nejoblíbenější je podle ní samotné ten v Řecku. Evropu herečka procestovala poté, co natáčela film Jíst, meditovat, milovat a naprosto si Evropu zamilovala. Herečka přiznává, že kdyby nebylo tohoto filmu, nejspíše by se na jiný kontinent jen tak nedostala. Po natočení filmu zůstala v Evropě na tři měsíce a jezdila po různých státech, o kterých se dočetla něco zajímavého. Chvíli uvažovala i o úplném stěhování mimo Státy, ale její děti jsou zvyklé žít v USA a tak tam zůstala i Julia.

Nejvíce jí však při cestování uchvátilo Řecko a to nejen svou kulturou a bohatou historií, ze které čerpá celý svět, ale hlavně jídlem. Ačkoli Julia je velmi štíhlá, přiznává, že má jídlo velice ráda a naopak má velký problém přibírat na váze. V Řecku se prý cpala horem spodem a dokonce tam za dobu svého pobytu nabrala tři kila.

V současné době obývá s rodinou hlavně dům v Los Angeles a kdykoli to jde, odjíždějí za klidem na Havaj. Právě dům na Havaji dovolila novinářům navštívit a nafotit. Pro ni je dům na Havaji oáza klidu a pohody a to nejen proto, že přímo z domu to má jen pár kroků do krásného teplého oceánu.