Z jednoho do druhého

V roce 2017 si pořídil moderní apartmán na Manhattanu s bazénem a kýčovitou vanou s výhledem na New York. Minulý rok se snažil prodat rozlehlé sídlo obehnané lesy v New Jersey, ke kterému patřila i velká hospoda a několik hektarů pozemků. Nedávno se zbavil luxusního domu v Palm Beach za bezmála 20 milionů dolarů. Původně ho koupil za polovinu a nechal rekonstruovat. Pro vilu s pěti ložnicemi a stejným počtem koupelen, velkou garáží a soukromou pláží nedaleko klubu amerického prezidenta Donalda Trumpa (74) našel kupce poměrně rychle.

Během pár měsíců si pořídil mnohem větší dům ve stejném městě a usadil se jen kousek od svého dobrého přítele Howarda Sterna (66). Dům má sedm ložnic a koupelen, vinotéku s řízenou teplotou, posilovnu, výtah, ohromnou jídelnu spojenou s kuchyní a kancelář. Výhled na oceán je jen třešničkou na dortu. Dům je zařízený ve světlých barvách a interiér je dotažený k dokonalosti. Vévodí mu stylové doplňky a luxusní materiály. Neschází dostatek míst k posezení, krb, piano a obkládané stropy.

Kolem domu je pečlivě upravená zahrada, které dominuje velký bazén. Venkovní prostory a terasy jsou přístupné z celého přízemí.

Nové sídlo v Palm Beach je to nejdražší, co si kdy Bon Jovi pořídil. Za bydlení v prominentní čtvrti zaplatil zpěvák 43 milionů dolarů.

Úkryt pro rodinu

Jon Bon Jovi, který má ruské, německé, sicilské a slovenské předky, se oženil už v roce 1989 za Dorotheu Hurley. Tu poznal už na střední škole. Mají spolu čtyři děti. Jediná dcera dělá rodičům problémy a už několikrát propadla drogám. Z posledního maléru, kdy se málem předávkovala, vyvázla jen díky "Zákonu dobrého samaritána". Zavoláte-li pomoc, dostanete imunitu, jste zbaveni všech obvinění a nesmíte být žalováni.