Jsem blondýna a dělám v bulváru. Denně klopýtám na jehlách do redakce, abych se smečkou dalších krvelačných šmejdů vymyslela novou boudu na naše celebrity. Dneska se zamyslíme nad náhlým přiznáním Radka Johna.

Kdy začala krize...

O rozpadu manželství oblíbené herečky Zlaty Adamovské a známého publicisty Radka Johna spekuloval bulvár už loni. Oba manželé tehdy jakoukoli krizi radikálně popřeli s tím, že mají sice volnější vztah, který ale klape. Bulvární novináře nazvali hyenami a tvářili se jako spokojený pár. Nové pochybnosti do zdánlivé idyly vneslo Johnovo prohlášení na konci loňského roku, že se hodlá odstěhovat z rodinné vily. Tvrdil, že to musí udělat kvůli své politické kariéře (chce kandidovat za jednu politickou stranu na Praze 5, a tak tam musí být trvale hlášen) a zase se nezapomněl ostře pustit do bulváru, který dal toto rozhodnutí do souvislosti s manželskou krizí.

Šokující přiznání

Největší rána přišla ale minulý týden. Začalo to nevinně – do Radka Johna naboural opilý řidič. Když přenášel věci z jednoho auta do druhého, všimli si novináři, že nese dětskou sedačku. Jeho děti, které má se Zlatou, jsou ale dospělé. Na dotaz, o co jde, John kupodivu bez skrupulí vysypal celou pravdu z rukávu. Má sedmiletou nemanželskou dceru, kterou léta před všemi tajil. Jen v jedné věci zalhal – Zlata prý o všem věděla. Ta se ale okamžitě ozvala, že to není pravda a že požádá o rozvod.

Z rozvodu politická reklama?

Na celé kauze je ale cosi divného... Představte si, že osm let tajíte nevěru a nemanželské dítě. Co to musí stát kombinování a schovávání, aby na to nikdo nepřišel!? A najednou se přiznáte na základě jedné fotky s dětskou sedačkou (John se z toho mohl nerůznějšími způsoby vymluvit) novinářům z bulváru, které jste před rokem nazývali hyenami. A Adamovská, která se bulváru také léta více méně straní, okamžitě na jeho stránkách zareaguje se slovy o rozvodu. Trochu to vypadá, jako by se jim oběma kauza hodila do krámu. Pan John se ukáže jako čestný člověk, který se přiznal k pochybení (nevěra se konečně u nás promíjí ve velkém), což se v politice vždycky hodí. A rozvod, ke kterému manželství asi spělo už delší dobu, má najednou jasný a pochopitelný důvod. Jak to celé dopadne, na to si budeme muset počkat. Co si o tom ale v tuto chvíli myslíte vy?