Hudbu složil, slova napsal

Chytlavý hit se v originálu jmenuje Way Back into Love, tedy Cesta zpátky k lásce, a pochází z výborné komedie Hudbu složil, slova napsal (Music and Lyrics), kde si zahráli Hugh Grant (Láska nebeská, Deník Bridget Jonesové, Notting Hill) a Drew Barrymore (50 x a stále poprvé, Charlieho andílci a E.T. - Mimozemšťan).

Hugh Grant s Drew Barrymore a jejich Music and Lyrics

Český text písně pochází z dílny Pavla Vrby a název ještě není podle tvůrců definitivní. V těchto dnech fotí Jitku s Josefem na obal tohoto nového singlu výborný fotograf Jakub Ludvík. CD vyjde během června.

Jak se stát populární zpěvačkou?

„Všiml jsem si v tisku, že Jitka Válková byla na hodině u profesora Eduarda Klezly. Zavolal jsem mu a zeptal se ho, zda na to má. A on mi odpověděl - má a velmi,“ říká o navázaní spolupráce Karel Vágner. A pokračuje: „Jitka má velice nadaný, zdravý hlas, příjemně mě překvapila. Dává do zpěvu svoji píli a také cit i srdíčko. Ve studiu byla velice jistá, takřka nic neopakovala. Byla perfektně připravena.“ Vágner chce s Jitkou Válkovou dál spolupracovat a připravuje projekt jejího alba.

Odborníci se shodují na tom, že Jitka s Josefem se k sobě hodí jak hlasově, tak i vizáží. A spolupráci ve studiu si pochvaluje také Česká Miss: „Musím říci, že jsem z nahrávání nadšena. Pana Vágnera si nesmírně vážím a děkuji mu za tuto šanci. Při nahrávání byla super nálada. A Pepa Vágner je talentovaný, chytrý a velice skromný. Moc hezky se mi s ním i s ostatními spolupracuje. Myslím, že song bude mít u lidí úspěch.“