Za chvíli tomu bude rok, co Jiřímu Krampolovi zemřela v důsledku zdravotních problémů žena Hanka. Nebylo by tedy nic divného, kdyby si našel novou partnerku. To, že by to byla Zuzana Bubílková, však nepotvrdil, ani nevyvrátil.

Jedno je jisté. Pár tvoří minimálně pracovní. V rámci práce jeli i na tuniský ostrov Džerba. „Budeme tam jezdit každé dva měsíce, nabídli nám, že tam budeme točit pořady,“ řekl super.cz Krampol.

Moderátorka slavného pořadu S politiky netančím pravděpodobně stojí za tím, že je Krampol tak fit. „Ona není normální člověk, to je hyperaktivní šílenství. Jednak jsme tam napsali pět pořadů, ale chodili jsme i cvičit a plavat. Sám bych tedy chodil také, ale ne v téhle míře. Je to bezvadná ženská, jsem rád, že s ní dělám,“ radoval se Krampol.

Krampola a Bubílkovou pojí údajně jen práce

Ještě předloni byl v Tunisku s manželkou Hankou. „Bylo to zvláštní. Když jsme přijeli, měl jsem pocit, že se někde objeví. Ta vazba je pořád dost silná. Když jste s někým dvaatřicet let, nemůžete to jen tak hodit ze skály,“ myslí si český Belmondo.

„Může vás rozptylovat, kdo chce, ale je to pořád zakořeněné. Když jsem doma, pořád se mi to promítá. I odborníci říkají, že to trvá strašně dlouho,“ vysvětloval výše zmíněnému serveru. I proto je jistě rád, že tráví čas ve společnosti tak příjemné ženy, jako je Bubílková.