Související články

A to i přesto, že na ně řve, že se posmívá jejich nářkům, že po nich chce na první pohled nemožné a je úplně jedno, že to vše dělá prostřednictvím videí. Sama dokonce o jednom ze svých programů řekla: „Třicet dní mě budete nenávidět, ale třicátý první, mě budete milovat.”

Jillian Michaels se totiž proslavila díky svým DVD, která jsou plná úžasných tréninků. V současnosti vydala téměř 20 video programů. Na své si u ní přijde opravdu každý. Cvičit s ní začínají morbidně obézní, pro které je téměř jakýkoliv pohyb náročný, cvičí s ní maminky po porodu, muži jakéhokoliv věku, dospívající mládež i starší ročníky. Zkrátka v jejich lekcích si tu svou najde opravdu každý.

Čtyřiatřicetletá Jillian Michaels se narodila v Los Angeles, měří pouhých 158 cm a její váha se pohybuje okolo 53 kg. Coby osobní trenérka působí nějakých pětadvacet let a je majitelkou několika uznávaných certifikátů. Její sláva již pronikla i do médií, respektive do televize. Mohli a můžete ji vidět v show “The Biggest Loser” a “Losing It With Jillian”.

A jistě by vás mohlo zajímat, že Jillian svou postavu opravdu nemá zadarmo. V době dospívání ji velmi zasáhl rozvod rodičů. Stres, který to v ní vyvolalo, se snažila zahnat jídlem a projedla se při své výšce k “pěkným” téměř 80 kilogramům. Samozřejmě posměšky okolí na sebe nenechaly dlouho čekat. To ale naštěstí mladou dívku nezničilo. Rozhodla se, že všem ukáže a vrhla se na bojová umění, jejichž prvky do svých programů dnes velmi ráda zařazuje. Nikdy ale nezapomene, jak těžké bylo opět se dostat na normální váhu, což ji motivuje při práci s klienty.

Jillian Michaels vydává pravidelně také knihy, ve kterých se zaměřuje na stravování a motivaci.

Před šesti lety se během několika dnů stala dvojnásobnou matkou – její přítelkyně Heidi Rhoades porodila chlapečka Phoenixe a do rodiny přibyla také dvouletá holčička Lukensia, kterou se Jillian snažila dlouho adoptovat.

Velkým koníčkem jsou motorky. Vlastní jich několik, mimo jiné i model, který žádná jiná žena nevlastní.

Sama cvičí třikrát až čtyřikrát týdně a tvrdí, že při správné intenzitě a při správném stravování to bohatě stačí.