Herečky a zpěvačky musejí dbát na svůj vzhled, čili si i hlídat životosprávu. DANIELA ŠINKOROVÁ (38) prý v létě nabrala pár kilíček navíc, proto momentálně upřednostňuje ve svém jídelníčku lehčí pokrmy. Vyzpovídali jsme ji a zjistili, jaké pochoutky tedy konzumuje od rána do večera.

Snídaně
Piju silnou kávu s mlékem. Snídám croissanty nebo suchary namazané nutelou. K tomu jogurt a kousek žlutého melounu.

Svačina
Do kabelky si s sebou obvykle beru jablko. A dám si kávu. Přes den jich zvládnu tak pět. Omlouvám si to tím, že jsem se vzdala kouření i panáků. Hřeším už jen tím kafem.

Oběd
V divadle jsem dnes obědvala drůbeží játra s rýží. Vnitřnosti normálně nejím, ale játra jsou výjimkou. Potrpím si na ně od dětství. Máma mi vždy dělala úžasná kachní játra se sádlem, s cibulí a s čerstvým domácím chlebem.

Odpolední svačina
Když mám nedostatek energie, povzbudím se lineckým kolečkem. Když peču, tak si z domova nosím třeba kousek jablečného štrúdlu s rozinkami.

Večeře
Jím saláty na všechny způsoby. Mám strašně ráda sušená rajčata, piniové oříšky, pesto, rukolu, parmazán a italský karamelizovaný ocet. Podle chuti někdy přidám vajíčko, tuňáka, papriku, cibuli. Zajídám je krajíčkem celozrnného černého chleba.

Diskutujte: Potřebuje Daniela Šinkorová držet dietu?


"A teď už se těším, jak si večer dáme s přítelem nefalšovaný tataráček..." usmála se na nás nakonec Daniela a běžela domů.