Tvrdí to alespoň americký časopis Forbes, který porovnal příjmy, popularitu na sociálních sítích a v neposlední řadě viditelnost v médiích.

Jennifer Lopezová si za posledních 12 měsíců vydělala v přepočtu zhruba miliardu Kč (těžko se pak divit její vášni pro „drobné nákupy“, za něž vcelku pravidelně utrácí statisíce) díky nové řadě svých modelů, účinkováním v porotě talentové soutěže American Idol a koncertováním.

Kráska, kterou proslavilo několik filmů, byť o žádném se nedá hovořit jako o perle světové kinematografie (mj. Krásná pokojská, Smím prosit? a Záložní plán), dává v poslední době zpěvu přednost.

„Nezdary mě trápí, ale vždy jen krátce,“ krčí rameny. „Ostatně ukažte mi někoho, kdo nikdy neudělal žádnou chybu.“

Zdá se, že nejméně jich dělá při zpěvu. Hity jako If You Had My Love nebo Let’s Get Loud zaujaly a 55 milionů prodaných nosičů s jejími písněmi svědčí o tom, že má obdivuhodný počet fanoušků.

Koneckonců výraznější díru do filmového světa udělala vlastně především díky dramatu Selena, který má s hudbou mnoho společného: vypráví o zpěvačce Seleně Quintanille Perezové. A Jennifer Lopezová si za titulní roli právem vysloužila nominaci na Zlatý glóbus.