On toužil po lásce, ona byla vdaná. Když se Ben Affleck a Jennifer Lopez poprvé setkali na začátku roku 2002, jistá jiskra mezi nimi ale přece jen přeskočila. Několik málo měsíců nato už titulní strany novin plnily snímky, na kterých se dvojice líbala a projevovala si náklonnost. Jen pár dní poté podala JLo žádost o rozvod se svým druhým manželem Crisem Juddem, a nové hollywoodské lásce nestálo nic v cestě.

Dva roky štěstí

Až do roku 2004 pak vše běželo jako po drátkách. Ben Affleck dokonce exotickou krásku požádal o ruku a všichni věřili, že skutečně budou žít šťastně až do smrti. V září roku 2003 se měla uskutečnit velkolepá svatba, dvojice však kvůli obrovské pozornosti médií veselku přesunula na neurčito. A honosný ceremoniál už ani nestihli. Jen o pár měsíců později totiž zaplavily tisk zprávy o tom, že se Ben Affleck a Jennifer Lopez rozešli. Uvedl tak web Vulture.

Od té doby si oba šli svou vlastní cestou. Affleck se později oženil s herečkou Jennifer Garner a JLo si zase vzala Marca Anthonyho. Osud tomu ale nechtěl a zřejmě měl již tenkrát pro dřívější nejžhavější pár Hollywoodu jiný plán. Lopez se s manželem rozvedla v roce 2008, Affleck s Jennifer Garner pak v roce 2018.

Velký návrat

Ještě ale nebyl jejich čas. Oba si tak prošli dalšími vztahy, přičemž Jennifer Lopez bylo opět zasnoubená, tentokrát s baseballovým hráčem Alexem Rodriguezem. Ani tentokrát se však zpěvačka a herečka šťastného konce nedočkala a zásnuby byly zrušeny, proslýchalo se totiž, že sportovec JLo podvádí.

Situace se začala rýsovat v dubnu letošního roku, kdy byl Ben Affleck několikrát spatřen, jak opouští sídlo své bývalé lásky. Později se na veřejnosti začali objevovat stále častěji. Ani jeden z nich však o soukromí mluvit nechtěl, a tak spekulace o vztahu nepotvrdili ani nevyvrátili.

Šťastnější než kdy dřív

Dnes už o znovuobjevené lásce nikdo nepochybuje. Dokonce sama JLo popsala, jak se momentálně cítí. „Jsem velmi šťastná. Vím, že lidé spekulují, jak se mám a jak mi je, takže tak. Nikdy mi nebylo líp,“ nechala se slyšet ve vysílání rádia Apple Music 1.

„Chci, aby lidé, kterým na mně záleží, věděli, že jsem v životní fázi, kdy je mi opravdu skvěle. Jakmile se do toho dostanete, začnou se dít báječné věci, které jste si ani neuměli představit. Přesně to se mi teď děje,“ dodala ještě. Snad jim to tedy tentokrát vyjde!