Je krásná, úspěšná, inteligentní a vtipná. Přesto neměla Jennifer Aniston v lásce nikdy tak úplně štěstí. Vdaná byla celkem dvakrát. Její první manželství s Bradem Pittem vydrželo pět let. V roce 2015 se provdala za herce Justina Therouxe, přičemž jejich sňatek vydržel jen dva roky. Jako by snad měla smůlu na muže. Teď má ovšem po svém boku „chlapáka“, který ji zcela jistě nikdy nezklame.

Je to miláček. Ale chlupatý

V nedávné době herečka na sociální síti sdílela fotografii ze svého pravidelného cvičení, u kterého jí však tentokrát „asistoval“ i její čtyřnohý miláček. „Můj parťák při cvičení,“ napsala Jennifer k fotografii pejska, který ležel na její podložce na jógu a sladkým pohledem se díval na svou paničku. Na dalším snímku se zase roztomile zakusoval do činek.

Herečka je na svém Instagramu velmi aktivní a své fanoušky zásobuje nejrůznějšími střípky ze svého života. Pejska, kterého pojmenovala Lord Chesterfield, si pořídila vloni v říjnu. Tehdy dokonce sdílela video, v němž fanouškům svého mazlíčka náležitě představila. „Ahoj! Ráda bych vám představila nejnovějšího člena naší rodiny. Toto je (velmi unavený) Lord Chesterfield. Okamžitě ukradl moje srdce,“ napsala Jennifer k roztomilému videu, v kterém její pejsek usnul s kostí v tlamě. Zároveň děkovala útulku, z nějž si chlupáče vzala.

Nový partner?

Jennifer její předchozí vztahy nikdy nevyšly. Se svými bývalými partnery však nadále zůstává v přátelských vztazích. Dlouho se ovšem spekuluje i o nějakém novém vztahu. Přestože herečka sama zatím nic nepřiznala, dle informací webu In Touch Weekly se po jejím boku jistý muž přece jen vyskytuje. „Mají toho tolik společného. Je naprosto skromný, krásný a dokáže Jennifer rozesmát. Zároveň se s ním cítí bezpečně. Věří mu,“ nechal se slyšet jistý zdroj webu In Touch Weekly.

Kdosi z okolí Jennifer rovněž uvedl, že její nový partner nikdy nebyl fanouškem seriálu Přátelé či vůbec herečky samotné, což je pro Jennifer údajně velmi osvěžující. Pár by měli tvořit zatím kratší dobu. Je celkem pravděpodobné, že představitelka Rachel svého milého světu představí ve chvíli, kdy si bude vztahem stoprocentně jistá.