Ovšem Jennifer nemá jen úžasné vlasy, ona má i skvělý cit pro módu a i v soukromí jí to velice sluší. Podle amerického časopisu People je dokonce jednou z nejlépe oblékaných celebrit.

I když Jennifer již oslavila padesátku, pořád má bezchybnou postavu, kterou jí mohou závidět i mladé holky. Jasně, částečně za ni vděčí genům a svůj podíl na ní má jistě i fakt, že herečka nemá děti, a tudíž její křivky nepoznamenalo těhotenství ani kojení. Na druhou stranu, v tomhle věku už není pěkná figura nikdy úplně zadarmo a to platí i pro tuto hollywoodskou hvězdu. Jennifer dodržuje přesný a přísný jídelníček, v němž dominuje zelenina a ovoce, oříšky, vločky, celozrnné těstoviny, krůtí a rybí maso. To vše samozřejmě v malých porcích několikrát denně a k tomu pravidelné cvičení jógy a posilování ve fitku.

Jennifer Aniston: Módní ikona, nebo obyčejná žena?

Pokud máte to štěstí a jste majitelkou podobné postavy, jakou má Jennifer Aniston, můžete její modely beze zbytku okopírovat. Herečka totiž, na rozdíl od jiných, leckdy výstředních celebrit, nosí normální a běžně nositelné oblečení. Její šatník ale může inspirovat i ty obyčejné smrtelnice, jejichž postava vykazuje nějaký ten nedostatek. Podívejte se...

Ležérní model

Tenhle model ocení i ženy se štíhlým pasem, ale širšími boky. Volné rovné džíny je zakryjí, půvabné sáčko odvede pozornost k vrchním patriím. Super sportovní modýlek, který lze proměnit v elegantnější. Stačí vyměnit tenisky za kožené boty v barvě pásku a neohrnovat džíny.

Elegantní model

Vyšším ženám, které mají štíhlé nohy, ale pár centimetrů navíc v pase, zase bude slušet tento model. Cigaretové kalhoty a kozačky zdůrazní nohy, delší pletená vesta naopak zakryje oblast bříška. Všimněte si také, jak Jennifer umí kombinovat barvy!

Pouzdrová sukně

Jennifer Aniston prý váží kolem 52 kg (na výšku 168 cm). Obepnutý svetřík a úzká sukně ke kolenům bude ale slušet i ženám, které váží o něco více. Podstatná je zcela souměrná postava! A pokud si nejste jisté svýma nohama, stačí sukni ještě o pár čísel prodloužit pod kolena.

Košilové šaty

Tmavomodré košilové šaty si mohou pořídit ženy takřka s jakoukoli postavou. Kdo nemá ukázkové nohy, použije je jako halenku ke kalhotám, ženy s nevýrazným pasem vynechají pásek, ty s výrazným poprsím ho zdůrazní (nebo skryjí) pomocí knoflíčků. Univerzální kousek.