Ve Všechnoparty u Karla Šípa se rozpovídala nejen na téma svého pobytu v blázinci, ale i na téma svého rozhodně ne nudného milostného života. Co vše na sebe práskla?

"Ráda chodím do divadel a do kina. Tuhle dávali v kině film Nymfomanka. Tak jsem na to vyrazila, protože jsem si říkala, co to asi bude. Došla jsem k pokladně a trochu jsem se styděla. Slečně na pokladně jsem říkala, že bych si potřebovala připomenout, co je to ten sex tak, že bych chtěla na film a slečna mi podávala lístek s tím, že mám celej sál pro sebe," směje se ještě teď Ivanka. "Takže jsem si připadala jak největší úchylák v celé Praze. Pak jsem si říkala, že už půjdu do sálu, aby mě nikdo neviděl a neptal se na co jdu, jenže sál ještě nebyl otevřený, takže jsem si pro změnu přišla jako nejdychtivější babka na světě. Radši jsem se šla ještě podívat někam po obchodech a jak jsem se vracela, tak na mě slečna volala, že tam budu mít prej nějakýho pána," vzpomíná na svůj zážitek z kina Devátá s tím, že si v kině nepřipadala úplně bezpečně.

"No to jsem si nemyslela, že by mě šel znásilnit, byl mladej, i když zase, byla tam tma. Tak kdo ví, že jo. Ale spíš jsem se bála, aby mě pak další hosti nenašli s kudlou v zádech, protože mladík seděl pár řad za mnou, tak to nebylo úplně přijemný. Ale film byl dobrej, bavilo mě to a teda ještě, že to bylo cenzurovaný, protože jinak bych to asi nevydržela," ošívá se spisovatelka všetečně.

"Pak teprve jsem zjistila, že je ještě druhý díl. Řikala jsem si, že jeden stačí, že přece nebudu chodit na porno do kina. Ale teda ono to skončilo tak zvláštně, že jsem byla zvědavá, jak to dopadne. Takže jsem šla i na druhý díl a to nás v kině bylo už sedmnáct, bylo to lepší než tam bejt sama s cizím chlapem. Hlavní, co bylo divný, tak oni, když už teda došlo na věc, tak střídali jen dvě polohy. To jsem si připadala jako extrémně zkušená praktikantka kámasútry, oproti tomu filmu," směje se herečka při vzpomínkách na film a na otázku na svůj vztah s Josefem Vinklářem, na který se ptá každý, reaguje s humorem, ale trochu rozladěne.

"Šmarja panno, vždyť já jsem rozvedená jednatřicet let a furt mi ho někdo bude předhazovat!" Zakončila svou řeč na téma vztahy.