Kdo by se v mládí nedíval na seriály Beverly Hills 90210 nebo Melrose Place? V redakci Kafe.cz se k tomu přiznala většina. Příběhy mladých úspěšných lidí nás coby náctileté vážně bavily, protože jsme prostřednictvím jejich aférek nahlíželi do Hollywoodu, který všechny fascinoval.

Původní seriál Melrose Place se točil v letech 1992 až 1999 a tak nás zajímalo, jak vypadají představitelé některých postav dnes. Poznáte je po těch letech? Někdo vážně hodně zestárnul a jiní nám přijdou skoro stejní, co říkáte? A kdo vám z této partičky lidí přirostl k srdci, a koho jste nemuseli? A věděli jste, že se jedna mužská postava v seriálu objevila nejdříve jako jakýsi Sam a později coby restauratér Kyle?

Seriálu bylo později vyčítáno, že žádná z hlavních postav nebyla jiného etnika nebo, že všichni byli velmi pohlední, nikdo neřešil nadváhu, špatný zrak či jiné problémy tohoto typu. To v konkurenčním seriálu pro mladé Beverly Hills 90210 existovala postava Andrey Zuckermanové, která téměř vše z dříve jmenovaného splňovala. Merlose Place bylo ale naopak plné intrik, podrazů a zvratů v ději.