Jsem blondýna a dělám v bulváru. Denně klopýtám na jehlách do redakce, abych se smečkou dalších krvelačných šmejdů vymyslela novou boudu na naše celebrity. Dneska pár slov k novému vztahu naší Slavice.

Lucie Bílá: dvouletý půst prolomen

V září to budou dva roky od poměrně šokující chvíle, kdy manželé Lucie Bílá a Václav Noid Bárta oznámili rozvod. Ten proběhl rychle a ve vší slušnosti, protože oba dokázali pravý důvod nechat za zavřenými dveřmi a do médií jeden o druhém mluvili jen a jen hezky. Noid si za pár měsíců našel novou známost – sestru producenta Petra Jákla Alenu (34). Fakt, že jsou stále spolu, svědčí o tom, že Vašek jenom „nevytloukal klín klínem“, jak se lidově říká. Lucie byla celé dva roky sama. Sem tam ji sice fotografové přistihli s tím nebo oním, ale zjevně se nejednalo o nic vážného. Až teď...

Dovolená jako důkaz

S provozním jednoho pražského baru a bývalým kamioňákem Petrem Makovičkou se seznámila před tři čtvrtě rokem. Rodící se vztah úspěšně tajila do chvíle, než společně vyrazili na dovolenou. I když dnes tvrdí, že svou lásku chtěla držet stranou mediálního zájmu ještě déle, myslím, že cesta do Chorvatska byla právě Lucčiným způsobem (Bílá je za léta v showbyznysu v jednání s médii zkušenější, než si veřejnost myslí), jak se vztahem pochlubit. Špatně utajovaný odlet a zrovna na Jadran, který je celé prázdniny plný českých turistů – to by jinak přece byla hodně školácká chyba, ne?

Konec naivity

Nová láska je tedy venku, teď zbývá čekat, zda vztah vydrží, případně jak dlouho. Tradičně se už začalo mluvit o tom, že je Petr Makovička sukničkář, že má dluhy a s Lucií je hlavně kvůli penězům. K tomu je o 11 let mladší, což sice nemusí být problém, ale může, pokud by zatoužil po potomkovi. Vypadá to ale, že Lucie je poprvé na tohle všechno opravdu připravená, proškolená z předchozích vztahů. „Umím sama sebe přesvědčit, že všechno, co se mi v životě přihodí, jsem vlastně chtěla sama, a že to tak je v pořádku,“ říká o svých nezdarech. Držím jí palce, aby to, co se jí „přihodilo“ nyní, v pořádku bylo, aniž by se o tom musela přesvědčovat!