#clanek|3758699#

Ačkoli Ricky Martin je hvězda první kategorie, zdá se, že sláva mu do hlavy nestoupla. Doma chodí v teplákách, veškerý volný čas tráví se svým manželem a dětmi a s oblibou griluje na zahradě. Pokud ho nenajdete přímo u grilu, můžete vzít jed na to, že bude nejspíš sedět v zahradě a chytat bronz, případně někde cvičit či blbnout s dětmi. V roce 2008 si totiž od náhradní matky nechal odnosit dítě, a jaká byla jeho radost, když mu oznámila, že čeká dvojčata. Narodili se mu tehdy kluci Matteo a Valentino, kteří jsou také hudebně nadaní po tátovi. Oba hrají na bicí a kytaru a vesele skotačí v backstagi.

Když se v roce 2016 Ricky s partnerem rozhodli, že se usadí na jednom místě a nebudou cestovat, padla volba na Los Angeles, místo, kde bydlí asi nejvíce celebrit na světě. Ricky i dnes s úsměvem vzpomíná, jak se k domu, který je pro ně nejen obyčejným domem, ale hlavně domovem, dostali.

#clanek|3678625#

"Měli jsme tehdy domluvených asi třicet prohlídek různých domů a museli jsme se rozhodnout během tří dnů. Realitní makléř otevíral dveře k prvnímu z nich a velice přesvědčivě řekl, že tohle je stoprocentně náš dům. No, nedali jsme si říct a podívali jsme se ještě na těch zbylých sedmadvacet. Nakonec jsme opravdu vzali ten první. Je to prostě to dokonalé místo pro mě, pro Jwana, pro kluky... a snad i pro naši dceru, kterou bychom oba moc chtěli někdy v budoucnu," nechal se slyšet pohledný zpěvák.