Syracuse University totiž prošlo mnoho významných jmen, jako například Vanessa Williamsová nebo nově zvolený prezident USA Joe Biden. Na svého syna může být frontman skupiny Bon Jovi tedy náležitě hrdý, což dokázal i fotkou, kterou zveřejnil na svém Instagramu. Kam Jacobovy kroky povedou, je zatím tajemstvím. Na střední škole byl ale úspěšným fotbalistou, a tak je možné, že bude ve svém oblíbeném sportu pokračovat. Na to, že by šel v tátových šlépějích, to zatím nevypadá, i když svým vzhledem by si určitě získal mnoho fanynek. Ze všech synů je totiž svému slavnému otci nejpodobnější.

Karanténa

Když rodina nabyla podezření, že se Jacob nakazil koronavirem, museli všichni do karantény. Blonďatému fešákovi ustlali v prádelně a byl pod stálým dohledem osobního lékaře. Právě domácí situace zpěváka inspirovala k napsání nové písně s názvem „Do What You Can“. „Jsou to nepříjemné chvíle, s nimiž se potýkáme, ale jsme v tom všichni společně,“ uvedl na Facebooku. „Napsal jsem první verš a refrén. Napište mi další. Pojďme si vyprávět svůj příběh,“ vyzval své fanoušky, kteří se tohoto úkolu zhostili jako praví textaři. Oficiální klip pak vyšel na konci srpna. (Zdroj: dailyvoice.com, news, březen 2020)

Nové album

I když oblíbená kapela Bon Jovi plánovala turné a vydání nového alba už na jaře, kvůli pandemii album s názvem „2020“ vyšlo 2. října. Pouze dvě skladby z nového alba byly napsány před pandemií, kapela tedy k novému albu zaujala více sociálně uvědomělý přístup. Frontman a hlavní textař se inspiroval výše zmíněnou nucenou karanténou, rodinnými fotkami nebo svým vlastním rodičovstvím. Možná pro jeho popovější ráz ale kritici album s nadšením nepřijali. Po celém světě ho ohodnotili v průměru 40 %. (Zdroj: www.en.wikipedia.org)