Malý Jack se narodil před válkou roku 1937 v New Jersey. Od puberty se chtěl stát hercem, proto se už v sedmnácti odstěhoval do Kalifornie, kde si začal plnit svůj sen. Po počátečních neúspěších se dostal do povědomí diváků díky kultovnímu filmu Bezstarostná jízda, který mu přinesl i nominaci na Oscara.

Snaha o psaní scénářů i režii

Další filmové hity, které stojí za zmínku, jsou rozhodně filmy jako Čínská čtvrť nebo Formanův Přelet nad kukaččím hnízdem či Lepší už to nebude. Kromě hereckých rolí ještě Nicholson psal scénáře a snažil se režírovat.

Jack Nicholson patří mezi muže, kterým šarm a charisma nechybí ani ve stáří. Navíc v nejlepším věku neztrácel čas a přítomnost krásných žen si užíval rád a často, postelí mu jich prý prošlo přes dva a půl tisíce. Nikdy se netajil tím, že má velmi rád sex, a mnoho jeho milenek potvrdilo, že k tomu byl dost perverzní. Možná právě proto je to doteď takový čipera.

Tisíce milenek v posteli

Jack sice žádné ze svých milenek neslíbil věrnost, ale ke každé se choval jako opravdový gentleman. Nakonec podlehl kouzlu herečky Sandry Knight a vzal si ji. Ta s ním ale kvůli častým záletům nevydržela. Přesně tak, jak se dalo předpokládat.

Mezi další známé ženy, které skončily v náručí slavného herce, patří třeba britská topmodelka Naomi Campbell nebo supermodelka Kate Moss. Za zmínku stojí i herečka se zálibou v plastikách Anjelica Huston.