Ještě v dubnu, přímo na své sedmaosmdesátileté narozeniny pozdravil diváky francouzské televize v relaci Gillese Bouleaua a sfoukl svíčky na dortu. Navíc v reportáži ukázal, jak zvládal jarní vlnu koronavirové pandemie. Zvedal činky, usmíval se a vyhříval se na sluníčku. O měsíc později, na pohřbu svého kamaráda scenáristy Guya Bedose však jeho fanoušci zažili šok. I když měl veselé oči a zpoza roušky se usmíval, měl velké problémy s chůzí a ze schodů mu museli pomáhat dva bodyguardi. (Zdroj: www.lci.fr, duben 2020)

Další šok prožili obdivovatelé legendárního kaskadéra a lamače ženských srdcí na Instragramu. Nedávný snímek na účtu "nicolasbedosofficiel" ukazuje nostalgickou fotografii, kdy se Guy Bedos opírá čelem o svého přítele v gestu, který si uživatelé vysvětlili různě: "Myslel jsem, že je mrtvý! Často se prostřednictvím vašeho účtu dozvídám o úmrtí, “napsal jeden v komentářích. "Jak tomu máme rozumět?" Zeptal se, na což mu další uživatel napsal: „Myslel jsem si totéž, co vy. Když jste spojili obě dvě legendy na jeden snímek, přičemž je Guy již mrtvý." (Zdroj: www.voici.fr, listopad 2020)

Prozatím žádné smutné zprávy o Belmondovi nekolují. I když právě oznámení o úmrtí jeho nejbližších přátel mu na energii moc nepřidávají. Dokonce po smrti filmového parťáka Charlese Gérarda v září minulého roku herec téměř nejedl a psychicky na tom byl velice špatně. Všichni tedy doufají, že další vlna pandemie se na herci negativně neodrazí.