Divoké začátky

Její první velkou láskou byl Petr Sepéši (†25). Seznámili se na jihlavské soutěži Mladá píseň. S nadějným zpěvákem přišla ruku v ruce do Lucerny, kde se setkala s Tomášem Gottliebem (70), který se ji rozhodl podpořit a pomáhal jí v začátcích pěvecké kariéry. Už tehdy ale odhalil, jak je zpěvačka nevyrovnaná.

Bartošová Sepéšiho označuje jako svou první a životní lásku. Když se ale objevil zpěvákův syn a řada milenek, obrátila. Místo hlubokých citů se jí prý dostávalo facek a nadávek.

Útěk

Měli spolu pronajatý byt, ale Sepéši zpěvačku nikdy nemiloval. O svém soukromí na veřejnosti zásadně nemluvili a soustředili se jen na práci, dělalo to na fanoušky dobrý dojem. Bartošová nedokázala oddělit profesní a osobní vztah. Když si Sepéši přivedl dívku do jejich bytu, kde žili jen jako přátelé, scéna na sebe nenechala dlouho čekat. Zpěvačka křičela, bouchala nádobím do zdi, byla hysterická a často ji museli zamknout do prázdné místnosti. Byla jen na obtíž. Jejich zápolení utnula Sepéšiho tragická nehoda a odchod v pouhých pětadvaceti letech. O pár měsíců později se mu narodil syn Petr Belhocine. Netypické příjmení má po nevlastním otci, matka Marie Kovalecká se později vdala za diplomata arabského původu.

Zajímavosti

Bartošová je z dvojčat. Její sestra Ivana se živí jako zpěvačka a vystupuje pod jménem Viana.

Po smrti Petra Sepéšiho se Bartošová na několik měsíců odmlčela.

První problémy přišly už v roce 2007. Ten rok se v kroměřížské léčebně zbavovala závislosti na antidepresivech.

V galerii najdete plejádu mužů, kterým zpěvačka neodolala. Jejím nejmilejším byl ale vždycky syn Artur.