Jsem blondýna a dělám v bulváru. Denně klopýtám na jehlách do redakce, abych se smečkou dalších krvelačných šmejdů vymyslela novou boudu na naše celebrity. Dneska pár slov k slavné české rodačce.

Úspěch není zadarmo

Rodačka ze Zlína Ivana Zelníčková udělala na české poměry nebývalou kariéru. Ti, kdo tvrdí, že se jen výhodně provdala za Donalda Trumpa a ještě výhodněji se s ním rozvedla, jsou na omylu. Všichni, kteří ji blíže poznali, alespoň říkají, že tahle dáma je skutečně neuvěřitelně energická, pracovitá a houževnatá. Její prohlášení, že vstává v šest ráno a deset hodin denně pracuje, prý není vůbec nadsazené. Svůj úspěch si tedy zasloužila, a to, že jí k němu kdysi pomohla i její krása a pověstná dávka štěstí, není přece tak podstatné...

V obležení milenců?

Během posledního roku a půl jakoby se ale paní Štěstěna od Ivany Trumpové začala odvracet. Už na sklonku roku 2008 ohlásila, že se svým čtvrtým, o 23 let mladším manželem Rossanem Rubicondim žije v odloučení, a to jen po sedmi měsících od slavné svatby. Rubicondi se okamžitě začal na veřejnosti objevovat s mladými kráskami, což Trumpovou zřejmě rozladilo. A začala mu oplácet stejným – během pár měsíců předvedla veřejnosti hned několik mladičkých nápadníků, jenže šlo spíše, jak se shodují její přátelé, o „politický“ tah. Slavná podnikatelka se přece nemůže prezentovat jako zlomená a podváděná žena!

Pohodu si nekoupíš

Nyní, těsně před vánočními svátky, pak Trumpová oficiálně oznámila, že podala žádost o rozvod. Zda proběhne v klidu a vší slušnosti, se lze zatím jen dohadovat. Každopádně fakt, že už jí nevyšlo čtvrté manželství, s jindy důstojnou dámou asi pořádně zamával. V létě ji paparazzi načapali na Francouzské riviéře, jak se potácí po ulicích bosa a v poněkud podroušeném stavu. Teď ji mezi svátky musela policie na Floridě vyvést z letadla, kde ztropila pořádný skandál. Prý ji rozčiloval křik malých dětí! U dámy, která sama vychovala tři děti a má už dvouleté vnouče, by tak přehnanou reakci čekal málokdo. Když je ale člověk v duševní nepohodě, dělá ledacos a bohužel ani žádné peníze mu ten klid nepřinesou. Snad ten nový rok bude lepší, nejen pro Ivanu Trumpovou!