Hvězda seriálu Ordinace v růžové zahradě nemá na muže zrovna štěstí. Prošla si dvěma bouřlivými vztahy, přičemž největší šrámy na duši si odnesla ze vztahu s novinářem Ondřejem Höppnerem, se kterým má svou jedinou dceru Sofii. Na muže i přesto nezanevřela a ještě loni byla vídána ve společnosti podnikatele Milana Štědry. Ani s ním už ale netvoří pár. Kdo by měl stát po jejím boku? V tom má herečka docela jasno.

Letos budete již po šesté v porotě Muže roku. Podle čeho kluky vybíráte?

Nebyla jsem v porotě tolikrát jako někteří jiní, ale určitě mě víc než vzhled zajímá charakter. Vůbec nechápu, proč by se to mělo hodnotit podle toho, jestli muž vypadá jako fotomodel. Pro normální ženu je nejlepší muž, který má charakter. To je jistota.

Řídíte se tímto výběrem i v životě?

Samozřejmě. (smích)

Už znovu pracujete po období koronaviru?

Už jsme hráli v Lednici a v Opočnu a také jsem začala zase točit, takže naštěstí budu mít na nájem.

Pořád točíte Ordinaci, nebo něco nového?

Pořád točím Ordinaci, jsem tam už patnáct let. Jsem taková seriálová stálice. A mám tam teď velmi zajímavou zápletku. Asi budu u diváků neoblíbená, protože se snažím rozbít rodinu, podvádím. Ale beru to tak, že jsem herec. Setkala jsem se s názory kolegů, že takové situace nechtějí hrát, že se nechtějí ztotožňovat s něčím negativním, ale já si říkám, že herec je tu od toho, aby hrál i věci, které mu nejsou blízké. Přece to neznamená, že když to hraju v seriálu, tak jsem taková i ve skutečnosti.

Stává se vám, že vás lidé zastavují na ulici?

Ještě se mi ta negativní linka nerozjela, ale už jsem četla na Instagramu, abych se uklidnila a nedělala hlouposti. (smích)