Ivana Gottová stála dvacet let věrně po boku svého manžela Karla Gotta a nikdy nevynechala žádnou příležitost dělat svému muži společnost na večírcích.

Po smrti slavného zpěváka se ale manželka i s dcerami úplně stáhla z veřejného prostoru. Tento krok vdova učinila nejspíš proto, aby ochránila Charlotte a Nelly, které jsou obě ve zranitelném věku a články v bulváru jim nedělají dobře.

Fanoušci zesnulé popové hvězdy sice chtějí o jeho rodině vědět vše, budou si ale nejspíš muset nechat zajít chuť.

Ivana Gottová vystupuje veřejně pouze kvůli propagaci akcí spojených s Karlem Gottem

Ivana Gottová se v posledním roce a půl objevila v hledáčku paparazzi fotografů tak málo, že by se to dalo spočítat na prstech jedné ruky.

Vdova sem tam napíše něco na stránky Karel Gott Agency, které po manželově smrti spravuje, jinak si své soukromí střeží jako oko v hlavě.

Za celou situaci může částečně i pandemie koronaviru, kvůli které musela Gottová opakovaně překládat akce jako vydání knihy, premiéru dokumentu či vzpomínkové koncerty na Karla Gotta v O2 areně. „Doufám, že se pandemická situace bude lepšit a že se život začne postupně vracet do normálu. Děkuji všem, kteří mi neustále posílají krásné dopisy, e-maily a vzkazy, a ze srdce si přeji, aby všichni, kteří měli našeho milovaného Karla rádi, naše rozhodnutí pochopili. Přeji Vám mnoho pevného zdraví, nervů a optimismu do dalších dnů, týdnů a měsíců. Moc na Vás myslím, Vaše Ivana Gottová,“ ozvala se prostřednictvím sociálních sítí vdova naposledy na začátku dubna.

Ukáže někdy Gottová nového muže?

Podle vědmy Michaely Kudláčkové má Ivana Gottová už delší dobu novou známost a fanoušky Karla Gotta samozřejmě zajímá, kdo je údajný milenec.

Jenže i kdyby skutečně krásná vdova našla štěstí po boku nového muže, veřejně ho zatím rozhodně představovat nebude. Z chování Gottové je jasné, že se rozhodla pro úplně nový život.

Po dvaceti letech v hledáčku objektivů si chce Ivana užít další roky v klidu a bez pozornosti médií. Výjimkou samozřejmě budou akce spojené se jménem Karel Gott, které má Gottová na starosti. Třeba se zvědavci časem dočkají a vdova přece jen část ze svého soukromí odhalí, to vše ale ukáže až čas.