Diskutujte: Víte, kdo je Bruno Mars? Má miliony fanoušků na celém světě…

Hugh Grant: „Mám svou dceru hrozně rád.“

To to trvalo, než se stárnoucí herec Hugh Grant oficiálně vyjádřil k tomu, že je z něj čerstvě po padesátce otec malé holčičky Tabithy. Narodila se koncem loňského roku z románku s čínskou herečkou Tinglan Hong a nedá se říct, že by byl Hugh – proslulý staromládeneckým životem – zpočátku zrovna nadšený.
Vypadá to ale, že děvčátko přece jen bude mít milujícího otce. V rozhovoru pro The Guardian se Hugh Grant nechal strhnout nadšením a konečně přiznal: „Mám svou dceru opravdu strašně rád. Fantastické. Jestli změnila můj život? Nejsem si jistý, ještě příliš ne. Ale jsem naprosto unešený tím, že ji mám. To vážně jsem. A cítím se jako lepší člověk.“

Co na to Divizna: Tenhle model je všeobecně známý. Do života staršího muže vtrhne dcera a udělá z něj úplně jiného člověka. Hugh se otcovství zatím úspěšně vyhýbal, přestože strýček je vzorný. Svým dvěma vlastním synovcům koupil bydlení ve stejné ulici, ve které bydlí sám. A jako kmotr se často vídá i se synem své bývalé přítelkyně Liz Hurleyové Damianem. Minulý týden ho vzal na premiéru nových Pirátů z Karibiku.

Bruno Mars vetřelcem na titulu měsíčníku pro ženy

Teprve devátý muž na titulce Playboy v historii slavného měsíčníku pro ženy se jmenuje Bruno Mars. V dubnovém čísle se objevil společně s dívkou měsíce, modelkou Raquel Pamplun. Uvnitř čísla je celá série fotografií, na kterých pózuje u bazénu s krásnými dívkami. Na sociální síť napsal: „Dneska ráno jsem se probudil a cítil jsem se jako playboy?.“

Co na to Divizna: Nic si z toho nedělejte, pokud nevíte, kdo je to Bruno Mars. Já bych to taky nevěděla, nemít doma teenagery nebo na spinningu mezi klienty slečny, které vzdychají po jeho muzice. Musím ovšem uznat, že třeba písnička Marry you je prostě pecka. Pusťte si ji. Ať jste taky cool a cajk.
Zdroj: Youtube

První dáma kurtů Martina Navrátilová na tanečním parketu ohromila

Tedy bohužel ne úplně tancem, protože byla podle odborníků při úvodním foxtrotu soutěže Strictly Come Dancing (u nás Když hvězdy tančí) příliš toporná. Zato však všichni zůstali paf z jejího nádherného vzhledu. „Martina vyhrála svou proměnou na celé čáře,“ hlásaly titulky v bulváru za oceánem. Souhlasíme.

Co na to Divizna: Ráda jsem vídala Martinu hrát. Ráda jsem se doslechla, že vylezla těsně po chemoterapii na Kilimandžáro. Ráda ji vidím tančit. Vzhledem k tomu, že překonala rakovinu prsu, jde o další úžasné vítězství, kterého dokázala dosáhnout. A foxtrot mi taky nikdy nešel – pro ženu zvyklou mrskat sebou po kurtu muselo být to divné šoupání s podkleslými koleny střídané rychlejšími krůčky velký oříšek.

Richard Gere: „Pretty woman? Radši jsem na ten film zapomněl“

V posledním rozhovoru pro americký magazín Woman´s Day označil herec Richard Gere svůj nejslavnější film, který mi přilákal miliony fanynek na celém světě, za hloupou romantickou komedii. Považuje ho jednoznačně za nejhorší snímek své kariéry. „Lidé se mě na ten film často ptají. Nemám jim co říct. Zapomněl jsem na něj.“

Co na to Divizna: Stěží po něm dnes ještě bude někdo chtít, aby lezl za (stále krásnou Julií Robertsovou) na balkon s pugetem v zubech. Ve dvaašedesáti. Navíc si teď velmi hýčká svou image buddhisty a příznivce Tibetu. Takže role milionáře Edwarda Lewise mu náhle trochu překáží. Milý Richarde! Nepomáhá to. Říkejte si o Pretty woman co chcete. Pořád Vás budu vidět v obchodě s módou, jak upozorňujete, aby prodavač nehýčkal vás, ale JI. A jak pak po dlouhém romantickém dni pospáváte v hotelovém apartmá, nádherný až běda, než vám zamilovaná prostitutka dá svůj první polibek.

(Zdrojem informací v této rubrice jsou zahraniční internetové servery – především Daily Mail, The Sun, The Guardian nebo Daily Mirror).

((bean:1:36))